Sunday, December 21, 2008

# 161 - Bowling dan Meronda KL

Ari ni kaki, badan, tangan lenguh². sbb? aaa maen bowling 3 game direct Non-Stop di Ampang Superbowl Kajang. Oleh itu sy sgt letih dan bgn pg tadi pkol 11. erk ye ye sy tawu *Ape punya anak dara ni* haish penat la smpai mcm kne tembak oke? stlh berhempas pulas bermain sy hanye mendapat no 6 out of 18 person. Aaah bangga kan? bole la. Mak sy pule mendapt no 4. Dan abah sy mendapat no 5 tp utk kategori lelaki lah. Sile jamu mata dgn hamper di bawah. KAHKAHKAH




Hadiah kami. from right to left
Mak punye, Abah punye, Sy punye


macam cantek jek toilet ni.
sy terbuang kt toilet ni

lepas berhempas pulas bermain bowling sehingga mendapat tmpt ke 4, 5 dan 6 ,malam tu kami meronda² KL. semacam dah lama tidak menjejakkan kaki ke KL u noe. So terjakun sekejap lah. sekejap je ok? I repeat SEKEJAP. tp adik serta adik sedara sy JAKUN berlebih. semacam tak pernah tgk KLCC pd malam hari. Oh sbnrnye sy pon sama. btw sgt cantik kan KL waktu malam. Nak lagi skang ni nak krismes kan. lampu-lampu begemerlapan di bandar kota metropolitan. oiceyh.






tgk lah cantik cantik. sy tak amek lebih sbb dlm keta kan. org sblh tgk smcm. malu la sy. jakun benar kan sy ngan adik adik sy. bahaha. suka ti lah wei. ade org lagi tepenah tgk klcc taw taw. haaa. Alah korang dok kl bole la kan tgk klcc. tenung lame lame. euwww. dah la malas nak merepek.

sbnrnye gua tade idea lah nak tulis ape. so ini je lah yg termampu. babaii~

4 comments:

  1. opss men bowling.. best nya!

    ReplyDelete
  2. Owh....cantek sggh kotaraya kola lumpo :muke jakun: hakhak...

    begini la nasib hidup di perantauan...dah lama x tgk kl. Rindu lak ase...dok ampang neh jauh beza ngan kl...sini salji sll turun mencurah2...sejuk mmg sejuk tp tu la...hujan emas di negeri ampang, hujan asid di kl..lebey baik di klcc....haiPpppp!!

    Ape kabar kl erk ???

    ok sile tadah muntah yg berhamburan skunk.. :">

    ReplyDelete
  3. tahniah yek... sonok kan main bowlingggg...

    ReplyDelete
  4. GOASOP: Hhehe bes2 nnt kte tubuhkan satu group kt blog ni kte wt tournament nak oiceyhh

    BLISS: cantek kan? i pon da lame tak turun kl cantek banget deh. lai lai memeriahkan kl hahaha

    LIYANA: yup2 sonok sgttt ;D

    ReplyDelete

This is best brooooooo!