Friday, December 26, 2008

# 168 - Syaitan bertopengkan manusia

ASTAGHFIRULAHHAL'AZIMM

Pertama kali bukak blog ni sy da mengucap panjang
ape benarkah penulis blog ini ORG ISLAM?

Berita di TV3 tadi ada melaporkan tentang blog ini
Tolonglah rejam manusia ini

korang tkg la sndri blog Setan bertopengkan manusia ini

http://adibahahmad.blogspot.com/

UPDATED!!

Kepada rakan² bloggers yg tak dapat tgk blog di atas,
blog tersebut maybe telah diremove or didelete oleh penulis
antara kandungan di dalam blog tersebut adalah;
penulis menganggap Nabi Muhammad s.a.w adalah 'k****r'
Ya ALLAH tak sanggup sy nak menulis perkataan itu
ini juga byk berkitan dgn Karikatur Nabi Muhammad s.a.w
yg pernah tersebar luas satu masa dahulu

Nauzubillah


UPDATED!!

Thanx to my kazen for this information

ainieynoky pasal blog tu kan.. kat friendster pun ade jugak. tp dah diperjelaskan tu semua atas alasan politik terlampau.

ainieynoky kalau ikutkan, dlm friendster tu siap tulis puteri umno. mane la ade org yg b*d*h terlampau nak letak status tu kan? semua tu agenda politik aje.

ainieynoky perempuan tu pun, dah buat report polis atas kes aniaya. sbb dlm friendster, dia suami isteri punye friendster kena aniaya.


8 comments:

  1. manusia tu memang sangat la babi.dia memang nak mati dengan rupa babi agaknya!

    ReplyDelete
  2. mira..icha pon baru je post entry yg same td.. teruk gile kan? sedih btol ade syaitan nirrajim ni..

    ReplyDelete
  3. Ya Allah..
    tak sggp ak tgk..
    jht wei org tuh..
    ak rase die org islam..
    xkan org islam sggp wut cmtuh...
    ak rase org bangsa lain tp gune name n pic org len..
    jht weyh..
    nape die dengki sgt..
    skt ati ak..

    ReplyDelete
  4. kau jgn mrh.

    dia tu disguise jd org len.

    dia non-muslim for sure tapi guna nama adibah ahmad

    sial

    ReplyDelete
  5. setiap apa yg dilakukan, pasti ada balasannya...

    ReplyDelete
  6. nauzubillah..
    dunia da sampai penghujung nye...
    sape la yang reka2 blog tah pape cam tu..
    sis citer la ape yang ade...
    teringin nak taw..
    ngee

    ReplyDelete

This is best brooooooo!