Saturday, August 30, 2008

Retail's Family Day

:mWekk:

Family Day Retail's Society


aku dak retail weh.
Retaily forever~
:pandaGeli_35::pandaGeli_35:
poyo melebih lak ko mira
berfore pose aritu
kitorang ade family day society
:pandaGeli_02::pandaGeli_02:
ala wat kat Wet World shah alam jek
sbb da kesuntukan mase nk wat fmly day ni sbnrnye
pastu bajet cost plak
last² g wet world jek
:mSelam::mSelam::mSelam:
aku ingt lagi last aku g wet world tu
time darjah 6
rombongan lps UPSR
So,
slps 9tahun aku kembali ke wetworld!
:pandaGeli_04::pandaGeli_04:
wow!
9thn
lame tuh.
aku suke nek gelongsor
sb bley tejerit jerit cam pontianak
w'pon takde pape yg sptut nye nk dijeritkan
saje nak habis kan sore kat tekak
muahaha~










Thursday, August 28, 2008

Salam Ramadhan

:pandaGeli_19::pandaGeli_36:
Assalamualikum.
haaaa
da abes ganti pose belom korang korang?
yg memontengkan diri secare xsengaje nih?
:pandaGeli_14::pandaGeli_14:
aiyok!!
da tak sempat nak ganti
tatahu
kena double nex year
wuuuu
nex week da start pose. bes bes
konpem aku kurus la lepas ni
:pandaGeli_32:
wkakka
Sile jgn perasan wahai cik mira
Salam Ramadhan sume!
Slamat Hari Raye.:pandaGeli_12:
heeeeeeeeeeee
:pandaGeli_27::pandaGeli_27:

nota kaki:sape nak blanje aku bukak pose? Pizza pon jadik la.
Hahahah!

Saturday, August 23, 2008

End of semester break

:mSad::mSad::mSad:
diam tak diam,
da seminggu aku merempat kt umah ni
kejap gile!
xcukop cuti~!
nak cuti lagi huwaaaaaaaa
:mCry::mCry::mCry:
bermula kesakitan,
kepalaan,
ketensenan,
kemenyampahan,
dan ke ke sewaktu dgn nye lah
:mNo::mHantuk:
slmt mengharungi kehidupan gile di kampus mira!
hahaha!
:mStudy:
dgn itu,
blog aku secare rasmi nye akan besarang
mcm rumah tiada penghuni
:mTorchlight::mTorchlight::mTorchlight:
cewwaaah~
siyes weh
susa da nak update lepas ni
so tade la aku merepek lagik kt cni
tak de la aku nk carik pasal ngan org lagik
takde la org tak puas ati ngan aku lagi
takde la org nak ceramah kt aku lagik
takde la aku nk borak gile² ngn blogger laen lagi
huhu~
da lewat neh.
slmt malam sumee~!
see yaaaa
daaaaa~

Friday, August 22, 2008

School Holiday

Sempena cuti skola yg da nak abes ni
aku tepekkan beberape gmbr kazen² ku yg comel
Comel cm aku
Menghabiskan holiday mereka dirumah ku
huhu~
:pandaGeli_02::pandaGeli_05:
riuh sungguh umah aku yg selalunye sunyi sepiii


Aida cumeeellll


sblm tido pon nak begmbr jugak


adek-adek sedare ku



kiri: akmal (adik) kanan: mirul(kazen)


Hepi besdayyy Aqila n Auni yg ke 2 thn
:pompom:

Adik cuapkan kakak yee


bubuuuummmm

acik mie amek gmbr adik! yeayy

Wednesday, August 20, 2008

Hahaha!



nmpak kan?
kalo xnmpak sile refer cbox seblah
hahaha~
tak puas hati ngan posting aku neh
malas nk komen pape
nnt maken beso issue
:pandaGeli_17:
bce lirik lagu ni je sudeyh


lu pikir la sndri MR ANONYMOUS pengecut!:pandaGeli_13:

I ♥ UiTM
:mLove:

UiTM dihatiku

ASSALAMUALAIKUM!!