Saturday, January 3, 2009

# 171 - Entry 1st 2009



ASSALAMUALAIKUM

Hello Malaysia.
oiceyh mcm miss world plak kahkahkah. lame gak gua tak update blog kan. hee thanx le sesape yg sudi jenguk n drop komen kt blog gua yg santek ni ;P santek ke. pasan weyh mira.

ok la nk cte pasal 1 week registration. tade class pon. pegi buang mase jek tunggu cam tunggul. last2 lec tak masok balik umah melepak kebusanan. fyi i da dok uma sewa oke. haha lawak jek. uma teres 2 tingkat. bes bes. tade tv weyh. ble bosan tu tahap max. merayap jek. nak lagi ade keta plak kan. lagi panjang la langkah. wuuuu

nak cite la pasal umah. umah gua ade 11 org so far. 2 org UNISEL. 6 org UiTM 3 org keja. so far stakat ni umh tukitorang jek yg kongker kot. dorang asek takde umah jek. so bwt la cm umah sndrik. byk la gak duet abes bli itu ini tk melengkapkan umah. tyg taley bla, gua cabut rumput kat laman umah weh. kt umah gua sndrik pon susa kot nak cabut gune tgn. hakhakhak. demi kebersihan umah.ku gagahkan juaaa. wuuu.

eh eh da new year kan? tak terlambat kot nak wish new year. HAPPY NEW YEAR all. azam? tak abes² cte pasal azam kan. azam thn lepas da langsai ke? haa so malas la nak ckp pasal azam² ni.ape-ape pun aku rindukan kengkawan aku especially member² bloggers yg mempunyai byk cite baru.. sori tak dpt nk jenguk blog korang wat mase ni. so sorry guys! n termasok le MY BELOVED BF. rindu siot. sob².



nnt la gua update lagi dgn kisah menarek. ni melepak cari WIFI ni. tu yg ley on kejap.umah gua tade tenet la. so takley nk online tahap dewa cam kat umah. wuuu ;(

kepada rerakan yg da start blaja balik, chaiyok kawan² mari membolos pointer sem ni. yeeeehaaa~

8 comments:

  1. lorr.. ingatkan BOLOS SAJA DINDING KITAA!!!!! wahahahaha! ;p

    selamat tahun baru mira .. semoga habis pointer kat KOLEJ u cekau ek .. jangan kasi chance kat member2... hahahhaa!

    ReplyDelete
  2. hehehe mira...
    lya pon pektikel skang neh,baru dpt dok umah sewa..rase teruje kan!hahaha...btw, eppy new yr gal!

    ReplyDelete
  3. wah cik mira..
    dah duk umah br..walaupon bkn umah sendri tp kra umah sendiri la tu..(ayat cm india lak..)
    jg dri ek..

    ReplyDelete
  4. FARAH: happy new year farahhh!!

    DAKJAAT: haha bolos dinding tak dapat la. ;P ha bolos pointer kolej? bkn kolej le huhu

    LIYA: Liya prektikel kat mane? huh amacam uma sewa?? bes kan kan ;P

    MERAHITUJAMBU: hahaha btol la tu dok umah gak kan. ayat cam india? bole thn la ;P

    ReplyDelete
  5. aloo ape cite pasal azam2 ni?
    sensitif r!!! pape pun 'resolution' aku thn ni nk dekan gak mcm ko and ader r yg lain.. and tuk azam tu aku hrp dia ader azam baru!! huhuhuh

    ReplyDelete
  6. aloo ape cite pasal azam2 ni?
    sensitif r!!! pape pun 'resolution' aku thn ni nk dekan gak mcm ko and ader r yg lain.. and tuk azam tu aku hrp dia ader azam baru!! huhuhuh

    ReplyDelete

This is best brooooooo!