Saturday, January 10, 2009

# 173 - Classmate




harap maklom la tgh kat umah ni kan so entry cam byk siket la. baru 2 entry tuk 2009 ni ape kes mira? haha. ye la gua mane ade mase nak update blog weh. pepaham la kat umah sewa tu takde INTERNET. tunggu la gua pasang streamyx nnt. kongsi ngn bebudak umah. tu pon kalo dorang setuju. heee


Gua paling tinggi kah kah kah

classmate gua da rmai yg tau gua punye blog lah. hehe. hai kawan² welcome to my blog. gua tau ade la org tu bace jek. pastu smpai class perli gua.
"Mira, tak de kisah cnta baru ke kat blog ko"
bangkai btol =P


Last week our class bwt mkn² utk LUNCH bersame our lecturer sem lepas. dgn baki duet class sem lepas sbyk RM300 yg dtg dr kitorang nye business sem lepas, kitorang bwt la makan² utk lecturer. Sedap weyhh. The menu is;
&& Ayam masak merah
&& Daging black pepper
&& Ulam ulaman
&& Smbal belacan
&& Pucuk paku masak lemak
&& Air sirap dgn biji selasih



dorang perli gua weyh. gua ckp ambition gua nak jadik polis aritu. sioot


i them

You rock guys! haha only 2 jejaka in my class.
they are the best! kalo xde dorang tu tak idop la class gua.
Shahril n Izwan. Shahril is the Presiden in our society. Go go RETAIL !

2 comments:

  1. aduh wei best giler time ni... xleh blah kan mcm dh last sem je..
    heheh kiteorg bukan perli r cume bg semangat kat ko nk trus kan cite2 ko tu. hehehe nnt dh jd polis bleh tangkap 'penipu; yg ader kat dunia ni... heheheh

    ReplyDelete
  2. WANIE: bahahah. tuh ah mcm da nak grad esk jek kan kahkahakah. korang mmg siot tetibe ckp"woi stile tabik polis wehh" haha

    ReplyDelete

This is best brooooooo!