Saturday, January 10, 2009

# 174 - Neraka Jahanam lah tmpt kau

Ingt lagi pasal web blog ADIBAH AHMAD? yg menjadi kntroversi 1 ketika dahulu? kalo tak ingt sile klik SINI

Dah habis kontroversi tu, web adibahahmad.blogspot tu da diremove. ni kuar plak blog seakan same dgn adibah ahmad tu. tp web die http://adibahahmed.blogspot.com

neraka jahanam lah tmpt kau!

7 comments:

  1. mira, hmm..still same as adibahahmad tu kan??ya Allah, mmg neraka jahanam ar tempatnye..hmmm

    nanti nk publish dalam blog kita jugak..kene di war2 kan...huff...

    ReplyDelete
  2. CHUNK: yerp btol la tu chunk. ni in english yg aritu in malay. but still the samee

    ReplyDelete
  3. ade gak dgr brita psl adibah nih..
    uhuhu
    confirm tmptnye nerake...

    ReplyDelete
  4. nauzubillah.. ade manusia cam tu eh?.. aku rase tu munafik mane ntah tu, pakai name seakan name org islam.. Dakyah agama die x sampai, nk rosakkan Islam... Allah akn pelihara Islam sampai hari akhirat... insya-Allah.. dun worry, juz berhati2 je la ngan makhluk Allah cam tu.. :)

    ReplyDelete
  5. uikss

    ade lg ke blog tu. isk tak serik2 manusia sekor ni

    ReplyDelete

This is best brooooooo!