Tuesday, January 27, 2009

# 183 - Bape berat page korang?

HELLO!

Td time menjelajah blog kawan-kawan, terjumpe la entry yg bertanyekan pasal berat tak blog anda?. maksudnye 'berat' tu bape lame masa diambil utk blog korang Loading sepenuhnye..
so, try la kat web ni www.numion.com/Stopwatch/

gua punye 16 saat je babe! hahah.
sesape yg lebih 2 minit tu, sile² la adjust balik korang punye gadget ye..
hehe
PEACE!

15 comments:

  1. tak tau plak blog ni ada berat. heheh ^_^

    thanks for the visit. u got nice+cute blog too! ^_~

    ReplyDelete
  2. dah try..6 saat je..mane la tau kot2 org lain merungut blog kite lembab cam siput ke kan.. haha..

    ReplyDelete
  3. bain: ahha buan berat timbang kat penimbang tu la bain ;P btw thanx!! ;D

    yunny: wah hebat2 heheh

    icha:pergh lagi sempoi 6 saat jee hee. tau tapee. btol ape kate icha tu

    ReplyDelete
  4. sy punye 14.22 seconds!
    hehehe...

    ReplyDelete
  5. 4.916.. S
    mari la ke blog aku ramai2x..
    skejap je..
    xberat pon..
    hnye 4/5 saat sje..
    kalah blog icha..
    hehe ;)

    ReplyDelete
  6. 32 saat? atau line tenet ni yg sbnrnye slow? huhuhu

    try lagi skali.. 16 saat plak..

    mana satu yg betol?

    ReplyDelete
  7. blog aku 2 second weh! gile ringan. bole ditiup angin kot. hahaha.

    ReplyDelete
  8. wah, interesting leh test2 berat ni..huhu.. my blogs 12 saat jer, xder la heavy n lembap sgt kan..hehe

    ReplyDelete
  9. LIYA: Wahaha bagus2 ;D

    CIKEPAL: Humang aih. kejap gile.? bia betik. haaa tipu ni. line stremyx laju sg ni hhahaha *degki*

    I.AM.ME.MYSELF: haa btol la tuh. try la bebabnyak kali. konpem lagi siket. huhuu. bese ar line tak btol tu.

    PIA: 2second? haa tipu tipu. bahahaha. tu line ko laju sgt tu cam kilaat. bahahha*degki agi*

    FARAH: u dah try farah? heee

    ELINA: BAGOS² tak lebih 2 menet :D

    ReplyDelete
  10. SYAZREA: Yerp2 gud for ur blog. heee baru sng org nak drop by~ kan kan ;D

    ReplyDelete
  11. yeayy...12.8 saat!

    thanx 4 da info..really helps!

    ReplyDelete
  12. q punye 12.52 saat je... hehehehe...

    ReplyDelete

This is best brooooooo!