Thursday, January 29, 2009

# 188 - Last

~RULES~

i- Anda tidak tidak boleh men TAG orang yg Tag anda okey..
ii- Sila Jawab dengan jujur n jgn tiru answer n copy orang len...
iii- and sila tag sebanyak 3 orang yang anda ske and letak di end of the reason..


~SOLAT~
Alhamdulillah..solat.tp kekadang tu pepaham je la kan ;P

~SHOPPING~
aku shopping time ade duet jek. da sengkek dok dediam kat umah

~DATING~
dating ? thn lepas slalo dating sbb dkt.
skrang ida da jauh. seday :(

~STUDY~
tgh menstudykan dirilah ni ;D

~HANGOUT~
besame member2 tercinte.
lagi best jumpe lepak2 ngan member lame yehaa

~DOK UMAH~
dok umah? bile rase malas gile nak kuar
tp bile da bosan tahap gaban akan mencari jalan utk melepaskan diri dari umah
hahaha

~Mahu TAG nie di jawab oleh 3 org
1. tak
2. ada
3. sapa

p/s:
last tag. sori i really 'malas' nak buat tag
ampun pada sape² yg tag dia sy tak buat.

2 comments:

  1. tag aku rajin plak ko wat?
    syg aku lbey la 2
    ekeke ;p

    rndu ko wey!

    ReplyDelete
  2. SYAZ:hahaha tu la last.da malas la nak bwt tag. cam artis plak rase. bahaha :P
    rindu ko jugak weyy :( ko kt mane nehh? byk story weh.

    ReplyDelete

This is best brooooooo!