Friday, January 30, 2009

# 190 - Another Syaitan bertopengkan Manusia


If sesape yg mengikuti blog sy tentu tahu
syaitan bertopengkan manusia yg sy penah ckp b4 ni
kalo tak ingt bace entry
First
Second
ni another setan yg menghina Nabi Muhammad
huh!

http://syurga-islam.blogspot.com/

15 comments:

  1. Terima kasih kerana prihatin dan menghebahkannya. Saya akan flag blog ini 10 kali setiap hari.

    ReplyDelete
  2. FATUL: kalo jumpe org nye bole la nak sula. kte xtau sape penjahanam ni huh

    ReplyDelete
  3. RDHANZ: Same-same. sy hanya menjalankan tugas utk menyebarkan nye demi kepentingan islam.

    ReplyDelete
  4. GADISMERAHJAMBU: btol la tu tembak smpai mampos je. huh~ amek la. sebarkan kpd umat islam yg laen. hurm

    ReplyDelete
  5. ala bukan Islam ni.
    org bodoh kita flag je. report polis ke.
    bole kan.

    ReplyDelete
  6. salam ziarah..

    pada awalnya, saya juga ada sebarkan blog ini untuk di'flag'. tapi, ada seorang rakan yang menegur. jangan disebarkan sebab makin ramai orang akan buka. dan takut itu akan menaikkan ranking blog tersebut kemudian akan diletakkan di dalam top list ketika search.

    tapi, apa tindakan kita sebenarnya? itu adalah iman diri sendiri yang perlu dipasak sekukuhnya

    ReplyDelete
  7. aku dah report adress tuh kat news@tv3.com.my... kalo xda pepe tindakan terhadap pemilik blog, dengan tv3 sekali aku anggap bersekongkol...

    ReplyDelete
  8. DEEBA: erm. xtau la nak ckp cmne dah

    E-LEEYANA: disebarkan perkara ini utk mengingatkan umat islam yg laen supaya berwaspada dgn kafir yg hndak merosakkan agama islam. menaikkan ranking mungkin. tetapi perkara ini juga boleh direportkan kepada pihak yg berkuasa utk menangani perkara ini dari terus berlaku.

    KETUK_ANGEL: Wah cepat btol ko report. huhuu

    ReplyDelete
  9. mmg biadap sgguh si penulis itu!!!
    klu cmpk si penulis tu kt laut pun,ikan jerung pun xnak makan...

    ReplyDelete
  10. MIEYA: rejam dgn batu aje org cmtu

    ReplyDelete

This is best brooooooo!