Saturday, February 21, 2009

# 194 - Happy Saturday!




hai kawan kawan

ha aku tahu korang mesti rindu aku kan kan?? bahaha. skang ni seminggu skali jek baru aku dpt on9 kamu org tahu. oh seday bukan?

kamu org tahu tak? mesti kamu org tak tahu kan sbb kamu org bukan berada bersama aku. oi merepek ape plak ni. aduyai.

tak de lah. last week aku sgt la tensen. mengape? pada hari khamis yg lalu aku mempunyai 2 (DUA) test dan satu presentation penting. ya sume itu penting. tapi aku jawab maen² dan aku present juga main² sbb tak cukup masa nak study 2 subjek sekali gus. ya. aku jawab ikut suka aku lah. tatapi lah muka budak tensen ini



comel tak? ungu ungu gitu. kahkahkah. sbnrnye aku tak tahu lah nak mengupdate ape kali ini. sbb semacam otak buntu bila sudah lama tak mengupdate kan blog aku. rmai kawan-kawan baru yg dtg menjenguk blog ku ini. terima kasih semua. maafkan aku sbb lmbt mereply msg-msg kamu semua.

marilah kite mensidai gmbr² hehehe. gmbr2 bersame cik wanie ku sayam :D






oke sekian saje menyidai gmbr bersame cik wanie sayam. hahah wanie jgn maraa. huheuhue



nmpak tak gmbr kat atas tu ape? nmpak kan. haa smlm baru berangan nak gelak² tgk cite upin ipin kan panggung wayang kan /aytskema\ tetibe smpai sane sume dah full? wth. waaaaa bengang tahap cipan aku. last² dr aku tak kuar duet pegi soping tetibe terbeli selai baju. ngeeee naseb cantek. bahahha

tetibe rindu kat die la

4 comments:

  1. upin ipin sgt best!!!!
    sgt rugi klu x g tgk..
    hehehe;)

    ReplyDelete
  2. alooo adus malunya aku mira letak gmbar aku dlm blog dia... adus Tolong!!! aku malu
    (hehhehe padahal suka nyobok kat page mira ni.)

    ReplyDelete
  3. MIEYA: aaa tak dapat pegi tgk lagik.mencikkk

    ReplyDelete
  4. WANIE: alah kau. aku tahu kite kan suke mensidai gmbr. hahaha :D

    ReplyDelete

This is best brooooooo!