Thursday, March 5, 2009

# 204 - Let's Shopping Online!


Sape penah shopping online? Sile angkat tumit anda.
Sile2 stakat ni aku da experience dlm 5 kali gak la shopping on9. h
ehehe.. experience?
Depends on individu.
So far barang yg aku bli sume smpai dgn selamat.
tak pnah lagi kejadian yg brg xsmpai..
ahamdulillah..
Ni saje nak tepek gmbr aku ngn tudung yg aku bli kt blog sis Aida.
Be elegent die punye blog.
Sile la lawat kawan2 aku suke gile tgk tudung2 die cntik!
1st time tgk tudung2 die trus jatuh cinta lagi. Lagi lagi ku jatuh cinta. Bahahahah.
Smpai kan jatuh cinta tu, aku bli 6 helai tudung skali gus!.
Tamak tak? Hahaha.
Dulik ape aku.
Yg penting aku pkai sume tudung tu. Heheh

Tpi stakat ni baru 2 keping jek aku amek gmbr bersame tudung tu.so laayannnzzz. :D


aku chenta purple


aku tak bpe chenta pink. tp cntik jugak. hahahah

Sesape yg mencari tudung n shawl, sile lawati blog Be Elegent utk keterangan lanjut.


3 comments:

This is best brooooooo!