Tuesday, May 5, 2009

# 225- Just Finish My Exam



aku baru abes exam ptg tadi. kecuakan yg aku rase dr malam tadi mmg membawa alamat burok. smpaikan pagi tadi member aku tegur "Mira knape nampak tak bermaya sgt ni? diam je ko . slalo nak g exam byk je ko ckp" aaaaaaa. tak terkata aku time tu.

knape susa sgt paper tadi :(( aku da ilang 25 markah cmtu je oke. dgn tak bawak calculator. sbb buat past year question tak penah kuar soalan calculation. tup tup aku bukak je ketas soalan tadi aku menung 10 minit. tepakse angkat tangan "cik sy nak pinjam calculator bule?" pastu dgn aircond sejuk nak mati kat Dewan Annex tuh. macam duduk dalam peti sejuk lah (mcm penah plak kan dok dlm peti sejuk) HAHAHAH eh bole gelak lagi? alah nak menggmbirakan hati sndri je

so, conclusion nye aku taget LULUS saje paper ni. bayangan A or bayangan DEKAN utk sem ni? entah la. berserah dan aku redha setelah aku berusaha. =,=

Sedih,
Mira




promote: Opinion please

4 comments:

  1. jgn risau!
    as long as da berusahe,
    insyaAllah Allah akan tlg!!!

    ReplyDelete
  2. LIYA: uh sedih la liya. tak tau nak ckp uhuhuuh

    ReplyDelete
  3. huuu...jgn sedih!
    tah2 sume ok je...
    =)

    ReplyDelete
  4. LIYA:
    hope so yunk~! huhuhuh

    ReplyDelete

This is best brooooooo!