Monday, May 11, 2009

# 234 - New Layout


On the Way
tunggggguuuuuuuu...

PAGE UNDER CONSTRUCTION

UPDATE
(6.55ptg)

akhirnya siap juak baju baru utk blog aku ni
fyi layout lama tu aku da guna sethn lebayy
huuuu
mesti readers yg dtg bace kat cni da bosan dgn layout ku ini
tapii aku rindu layout lame tuuu
sbb aku suke kale hitamm
yg baru carik yg hitam yg berkenan di hati
tak jumpa =(
so ini lah jadi nye
pink and baby blue
actually aku tak minat kale soft2 cmni
hahaha
tapi macam ok jek
lantak la.
nnt kalo rajen tuka lagik
rajen keeeeeeee
ok tak korang baju baru ni?


UPDATED (8.45mlm)

Aku macam nak tuka layout lame balik lah =(


UPDATED (11.48pm)


YES BACK TO OLD TEMPLATES
bahaha sengal lah Mira
aku lebay serasi dgn warna HITAM

10 comments:

  1. ahaks... shantek.. shumel...
    cm ak kan wey..
    sOft jek...
    tp weird gaks la ak ko gune
    pastel kale cm gini..
    yela slame 3++ taun knl ko...
    wase cm ko tu sebati dgn black...
    ahaks... memandai je ak ni...

    ReplyDelete
  2. aaaa aku nak tuka layout balik lah.. btol lah mcm tak serasi dgn aku
    hukuhkuk

    ReplyDelete
  3. eceh back to normal plk hihi :D

    ReplyDelete
  4. heheh tabole suit la ngan wane gegirl
    :D

    ReplyDelete
  5. ta sempat tgk pn lg new layout tu.hahaha :DD

    ReplyDelete
  6. hahaa layout gegirl sgt la :P

    ReplyDelete
  7. ta smpat tgk layout br tu. haha. hati cik mira tak tetap btol lah.

    ReplyDelete
  8. NEYRA:
    Hehehe
    mula2 da smgt buat
    tp
    bila tgk balik
    aduh
    tak leh bla
    hahaha

    ReplyDelete

This is best brooooooo!