Tuesday, May 12, 2009

# 236 - Lagi lagi mimpi

salam salam salam. knape asek asek ckp pasal mimpi je ni? ko ni mmg suke berangan la mira. eheks. sukati aku la. aku suke nak ingt mimpi mimpi aku ni. sume org pon penah bermimpi kan. mimpi yg menakutkan, mimpi menyeronokkan, mimpi yg tak kan di lupekan smpai bila bila, mimpi yg menjadi kenyataan, mimpi basah opss, dan laen laen lagi lah

macam aku, aku tak kan sesekali lupekan mimpi yg membuatkan aku taknak bgn dr tido. bole plak ade 1 hari tu. mimpi tu sweet sgt. ehem ehem. bukan mimpi basah oke. dah terjage dr tido tu. tp macam sayang nak tinggalkan mimpi tu. bole pulak? mesti la bole. tutup je mata. smbung tido blk. HAHA. ye lah mimpi tu aku tahu pasti takkan jadi kenyataan. so biarla aku mimpi je dlm tido. tiba tiba bgn dr tido jeng jeng jeng amek ko pkol 11 baru bgn. ape punye anak dara la. alah sekali sekala. ape nak kutok? kutok lah. takesah pon :P

kalo mimpi yg menggerukan tu. tejage jek aku mula ar takut. aku ni sng terjage tgh malam. dan aku seorang yg penakot. oh pengakuan berani mati lah mira. aku ade bantal pelok yg panjang tu. korang tahu la kan. kalo otak ni da penakot. macam macam pk. nk lagi kalu tgk cte antu gula gula (toink toink tu) aku takde nye nak pelok bantal pelok tu. aku cmpak kat bawah jek. oh sgt penakot lah mira.

mimpi oh mimpi. i will never forget that dreams. i luv u :*




16 comments:

  1. bhahaha :P sbb tu ynn tasuka bantal peluk panjang, even die smcm kontot pn ynn tamo.

    bantal bushuk kesygan ynn bebentuk petak jd tdk rsa takut kah kah kah

    ReplyDelete
  2. YNN;
    tu la pasal. tp syok la pelok bantal pelok tuh
    sbb panjang kan tgn kaki sume bole pelok. hihih tp sejak tgk cte KELIWON tuh. mcm errr cmpak je la bantal tu

    ReplyDelete
  3. tue la mira asyik no ngn mimpi tue.. matehari dah jaoo meninggi tuh.. waakakakaa.. huhuu nyarisss2... hahahaaa

    ReplyDelete
  4. baru minggu lepas cite pasal mimpi bashah neyh. whoops tershashul plak aih...

    mau mimpi abg badan ketak2 tp dia tamau msuk mimpi hazzy la..jenuh pujuk.

    ReplyDelete
  5. mimpi??cm best jee kan mimpi ni kan..
    mimpi indah laa yg plg best..sampai x nk bgn..tp mimpi indah mesti sekejap je...erghhtkn je..

    ReplyDelete
  6. AYU:
    yg penting tak lbih kol 12 kan kan
    hehehe PEACE!

    ReplyDelete
  7. HAZZY:
    OMG mimpi basah? haa cite la cite la..er abg badan ketak ketak? mcm fahrin ke? heee

    ReplyDelete
  8. MERAHITUJAMBU:
    tu ar. mimpi indah hanya sekejap sahaja. nak mimpi tu lagiiii

    ReplyDelete
  9. saya tau...mimpi kawin ek?

    ReplyDelete
  10. FADH:
    eh bukn bukan
    mimpi kawen mesti la jadi kenyataan. hehe mimpi ade laaa hahaha

    ReplyDelete
  11. mimpi ape kak?

    mcm besh je. haha.

    owh, bantal pelok pjg la besh. ciannye kena buang2 ke lantai. ekeke

    ReplyDelete
  12. tu ar..mimpi tu indah sangat..smpi kul 11 br bgn..amik kau...tp tu la..kdg2 mimpi indah ni datang skjp je..nak mimpi balik adoi..seksa...peluk bantal je la jwbnye,,

    ReplyDelete
  13. ATIN:
    Mmmg beshh tanak bgn dr tidoo :P

    ReplyDelete
  14. DILOT:
    tu la pasal. nk dpt blk mimpi same. jgn harap lah huuhuh. so tulis la dlm diari wat kenangan. kalo bole kuar kat jadi video kan bes. hahahhaha

    ReplyDelete
  15. me oso nak wat enrty kt sini..

    for the last few month kerap btol dpt mimpi ney...mimpi yg sensored. Kepelikan gak..smpi 4-5 kali sebulan. Owh ini entry mengundang bencana nampaknye..okeyh stop takat neyh.

    tapi kan...smbg sket jea lagi ekh...pliss

    Last week klu xsilap i ada mimpi jmpa ngan sorang blogger ney n dia ada dlm my list...pompuan!! Lagi la pelik..dlm mimpi tu i try mengayat dia...huh, padahal terpikir pon xpnah. Org kata apa yg kita pikir itu yg kita mimpi

    Tetapi..berdasarkan 2 kisah di atas...dgn jujurnya diakui tidak terpikir plak dlm tempoh mimpi tu berlaku. Ada sape2 leyh kc pandangan??

    Pastu semalam lagi best...kebetulan join chat room then dok ber pm2 kejap ngan sorang minah ney..then pas mata lalok i pon tdo..


    THEN..

    leyh bantai mimpi minah tu plak...adoiyai.!! Sindrom apekah ini?? sindrom mimpi main petik jea..!!! Siyes xleyh blah..


    Eh sorie terpanjang lak komen berbentuk entry neyh.

    Maapkan pacar yg hina ineyh.

    ReplyDelete
  16. BLISS:
    Hahahha mimpi basah ke u? aiyookk kne mandi wajib hhahaha
    la ape kes mimpi cmtu? hehe tp slalo nye cmtu kan? kte xpk pon pal org tu tetibe kte mimpi die. org tua tua kate, org yg kte mimpi tu rindukan kte? ye ke? entah la hehehe

    ReplyDelete

This is best brooooooo!