Sunday, May 17, 2009

# 244 - Kembali Menyepi buat seketika

18 May - 19 June 2009
*Intersesi Bermula*

Okay tajuk macam sedih. macam je lah. hakikatnye tak sedih pon. eh ape kau merepek ni. kalau sedih cakap lah sedih. kalau tak sedih cakap lah gembira. Maaf la korang tepaksa baca ayat-ayat cinta merepek aku ni.

Selama dua(2) minggu sebelum ini blog aku ni penuh dgn entri-entri terbaru dari aku yg suka merepek ni. Mulai esok (ISNIN) ya esok aku tidak boleh memblog dengan suka suki nya. Esok nak balik Shah Alam lah wei. (Aik?) Mengapakah membalik ke Shah Alam yg tiada apa itu? Heyy mestilah aku dah start short course(intersesi) esok. Nasib lah class pkol 2ptg esok. Pepagi esok berangkt ke Shah Alam.

Oh ya short course yg aku ambil ini bukan kerana aku mengrepeat paper exam sem sem sebelum ini okayy. Aku mengambil subject yg aku blum ambil lagi. Susah la aku na kn terangkan kepada kalian semua. Sape yang paham tu paham lah. Sape yg tak paham tu abaikan aja. Okay? Yang penting 1 subject je utk sebulan ini.

Class aku pkol 2-4, hari Isnin hingga Khamis. Wow mungkin bosan lah duduk umah sewa. So aku bekalkan cerita-cerita yg baru donload sepanjang cuti 2 minggu di rumah ni. Eh Jumaat tiada class bukan? Oleh itu aku bole la balik Seremban.yeayyyy best best. Itu pun kalau tiada kerja yg perlu diselesaikan. Hari Khamis lepas class trus aku balik Seremban. HAHA semacam homesick pulak.

Tapi yang pastinya tiada update yg berjela - jela serta bergambaran di entri nnt. Bermula episod entri sebagai pelajar kembali lagi. Apa lagi kalau bukan entri berkenaan campus life, tekanan, rakan-rakan, lecturer dan sebagainya. Tapi itu lah yg best ketika bergelar seorang pelajar ketika ini. *senyum paling manis*

So, janganlah pelik jika beliau tiada mengur sapa bersama rerakan bloggers. Maaf ya rerakan bloggers, sbb aku tak dapat jenguk blog kalian selalu lepas ni. Mungkin jenguk jenguk membaca entri korang. Utk berborak macam time aku tgh cuti ni susah siket lah kot.



Traffic blog aku juga semakin berkurang lah lepas ini. Huuuuuuu T________T



(Mira, knape plak tak bole nak berblogging?) Oh ya bagus soalan anda. *padahal mana ada org tanya pun* ini adalah disebabkan rumah sewa beliau tiada line internet. Dgn erti kata lain takde broadband, streamyx or wutsoever lah. HUHU kalau tiba-tiba nmpak beliau mempost entri tuh, ade lah tuh mane mane beliau merempat mencari line internet. HAHAHA kasihan bukan? Tidak perlu kasihan. sbb nnt beliau tidak membuka buku, jika line internet ada di rumah sewa beliau. HAHA padan muka kau.

Eh kenapa aku tgk macam dah panjang entri kat atas tu *smbil memuncungkan bibir*

okay
FULLSTOP



7 comments:

  1. mesti kawan2 nigga rindu kat mira. haha

    ReplyDelete
  2. ADZFAR:
    helo~! nigga takdak bca entri mira okay. lain la entri aiman tu. hahaha

    ReplyDelete
  3. hahahaha.. kat s.alam lepaks maple lOr..
    byk wifi da.. hehehe...

    ReplyDelete
  4. huhu..
    luna pasti rindu kt mira..
    blaja rjin2 ok..

    huhu..

    ReplyDelete
  5. ECAH: baru kesempatan nak on9 kat mapley ni weh. haha

    ReplyDelete
  6. LUNA & ATIN : miss both of u babe!!

    ReplyDelete

This is best brooooooo!