Sunday, June 14, 2009

# 257 - The Engagement

Ya aku sudah bertunang dgn lelaki pilihan family.
Maafkan aku rakan-rakan kerana tak sempt nak menjemput kauorang sume.
Maaf!


.
..
...
....
...
..
.



HAHAHA

Gimik je lebay. bukan aku yg betunang lah.
calon pon takde. tetibe nak betunang. kauorang gila ka?
Jumaat lepas aku betolak pegy Taiping utk menghadiri Majlis pertunangan Abg sepupu ku
Majlis pertunangan tuh hari Sabtu



Eh sape plak budak 3 ketul ni? dari kiri, Fana, Pia hilton, Miraex.

Mereka berdua adalah rakan MS, Blog dan seterusnya FB. Haha.
Baru pes tyme ni jumpe. Otw ke Taiping aku msg 2 ketul ni.
"Kakak Pia, kakak Fana, aku otw pegy taiping ni. Kazen aku betunang.
aku dok kat taiping Golf Resort
"
gile pancing kan msg aku? Kahkah
Pastu Pia reply die ckp umah die dkt gile ngan resort yg aku duduk tuh.Hah ape laei.
Fana plak msg "Mira, nak lepak tak? Pia amek ko sat g"
aku konpem ah nak! Jajaja dorang bawak pegi lepak kat Old Town white coffee~
bersame beliau jugak ade Pak Lah. aku pon tatau nape panggil paklah =P
belum bekenalan lagi ngan die lebay2. HAHA.

Tyme tgh lepak tuh kan kan. Aku call org TU. Aku msg die tareply pon.
mementang besdei die. Tape aku call die tyme tuh saje nak wat die jeles.
Cajilaaa HAHA aku da sampai tepeng . ko bile lagi? jajajaja
Weh. bile nak bwk aku jumpe kekasih hatimu yg kale putih tuu~!
Tasaba neh. HAHA

okay okay da tersasar jauh ni. Mari smbung pasal THE ENGAGEMENT

-----------------------------------------------0---------------------------------------------------


akak ipa ngan abg sy, becinte plak dlm keta =P
adek beliau 2 ketul kt blakang tuh kecow layan PSP


Sebelum bergelar tunangan org. PEACE abg azwan!
Kak Oni, Mak Ngah n Pak Ngah



Sah sah. Sah jadi tunangan org. :D
cepat la kawen abg azwan~ nk mkn nasi mnyk ni.
pastu pegi rombongan ke tepeng lagi. yeayyy


Selamat Bertunang Abg Azwan n Kak Hanim
Kak Hanim dah selamat menjadi tunangan org dan menjadi sebhagian dr family Mak Ngah :)
Congrats Abg Azwan~!
bile mau maju setapak lagi? heee

p/s: kak oni, mira pun baru perasan, muka kak hanim cam iras-iras kak oni la

Hehehe

13 comments:

  1. hahaha.. tak bleh blar betol nak iras2.. eh taktao ke.. kite datang tepeng nak meminang azwan? yg kak anem tu la family kite..

    ReplyDelete
  2. hahahahha
    meminang azwan?
    haha da tebalik plak
    :P
    btol ar ade iras2
    pastu iras2 acu yan pon ade gak hahaa
    dah kate famil kan.
    same je la muka ;D

    ReplyDelete
  3. lol, i ingatkan betul2 u nak bertunang, baru nk ucap tahniah td. huhuhu. nanti kalo betul2 nk bertunang or mkn nasi minyak, jgn lupe i ek.. hehehehe

    ReplyDelete
  4. kamu bile g nk betunang?? hehe

    ReplyDelete
  5. ALIA:
    haha tidak lah.
    lmbt lagi la i nak tunang
    calon pon tadek lag :P

    ReplyDelete
  6. CHIPSMORE:
    hehe
    lmbt lagi babe

    ReplyDelete
  7. wah2
    lom smpt tuan bdn sebut pape
    dah dikokok seluruh alam
    wah2
    anyway
    time kasih atas kehadiran kamu sekuarge

    ReplyDelete
  8. cis gimik bertunang mcm entry i. hahaha. eh btol lah seiras . hak3. sama jek

    ReplyDelete
  9. hampeh ar u ni..
    mati2 ingt dah btunang..haihh..
    ak tertipu..

    ReplyDelete
  10. calon xde??yang dlm gambr aritu mane??

    ReplyDelete
  11. haha saspen btol.. ingtkan kak mira yg tunang.. ish2.. upernye owg len =p

    ReplyDelete
  12. huh? cuak plak bila baca statement bertunang atas pilihan keluarga tuh :D

    ReplyDelete

This is best brooooooo!