Friday, June 26, 2009

# 261 - Kekasih ? Sahabat?



*click utk tumbesaran*

macam mane kalo jatuh cinta dgn sahabat sndrI
Boleh ke sahabat jadi kekasih?
Berkasih dgn sahabat?


Boleh ke kekasih jadi sahabat?
Berkasih dgn kekasih?


40 comments:

  1. susah jawab soalan sis tuh~
    ???
    hu3~
    sis~
    xsuke kan dgn feeling y kite tgh rase~
    wee~
    sabar k sis~

    ReplyDelete
  2. shabat jd kekasih cm slalu jek dgr, kira xmustahil la. heh. tp kekasih jd sahabt, cm tah la. yela, da syang2 then jadi shabat jek. hee. pelek+sdey kot. hurm.

    ReplyDelete
  3. kte x th jodoh kte..
    so ape yg dtg kte terima..tp kte juga blh pilih..mane yg terbaik tuk kte..

    ReplyDelete
  4. ngee...
    susah
    lelaki ngn popuan susah bile jadi kawan..
    nanti timbul sumthing dalam perasaan guyss terutama

    ReplyDelete
  5. EZY:
    hehehe tgh bersaba selagi termampu sayang :)

    ReplyDelete
  6. AZMALINA:
    i mean sahabat yg sgt close. close dr u n ur bf. hakhakhak. omg.

    ReplyDelete
  7. MERAHITUJAMBU:
    Yes. mmg jodoh akan tentukan segalanya. tp kte perlu belajar dr kesilapan. *ape aku merepek ni*

    ReplyDelete
  8. AZZA:
    Yes.btol tu. tp, bile dah rapat sgt dgn sahabat, kte tak tau ape sbnrnye perasaan kte kat die. hikss^

    ReplyDelete
  9. OHH! seperti kisah ku? heee~

    konfius oh perasaan cmni.
    mase kawan mcm besh je.
    tp bile dah try kapel, len je rase.
    tp kalo dah kapel, boleh lg nak go on cam mase kwn2 dulu, mmg hidup trase sronok :)

    ReplyDelete
  10. ERY:
    same kisah ngan ery?
    hoho. mmg konfius. tak kapel ngan die pon dah rase mcm kte ni kapel ngan die. so it's better be like this haha

    ReplyDelete
  11. sahabat jadi kekasih adalah sangat mudah..

    tp bagi kekasih utk menjadi sahabat adalah sangat sukar..

    ReplyDelete
  12. Download Ringtone di sini, Kunjunglah

    di www.muatringtone.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. sahabat ley jadik kekasih..
    but kekasih nk jadik sahabat blk..
    certain org tak bley...
    4 me im oke wif dat..
    but not other party...
    tah la... tu yg ssh dimgertikan...

    ReplyDelete
  14. but for me, dari Sahabat yg kte sgt close utk menjadi kekasih its not that easy. if kte yg bertepuk sblah tgn huhuh

    ReplyDelete
  15. errrmmm....
    ape yang penting jadik la kawan dulu...
    kalau ade jodoh tak kemana... ^_^

    ReplyDelete
  16. ADRINA:
    ade jodoh?
    mungkin tak kot. he's getting married soon!

    ReplyDelete
  17. sume tu bulih...xde yg mustahil okay.

    musuh pom leyh jadi kekasih,

    kekasih lak ley jadi musuh,

    siyes...

    me...one of kekasih yg turn tu musuh.

    huh...kehidupan..kijam2!!! :smbl hentak2 kaki:

    ReplyDelete
  18. lerrr...mcm blogger boy plak.. hahaha

    ReplyDelete
  19. BLISS:
    Bawak besaba bliss. tarik nafass fuhh~

    ReplyDelete
  20. depends la..
    huhuhu...
    ada yg leh, ada yg tak leh..

    ReplyDelete
  21. SHAH:
    yes that's true
    depends on the situation ;)

    ReplyDelete
  22. sahabat jadik kekasih? kalau bernasib baik, bahagia lah kot, kalau tak? hilang sahabat. tak dapat kekasih. Macam ne tu? Lalala

    ReplyDelete
  23. EPUL:
    hahaha tu btol. kalo tak bahagia? ilang kekasih ilang sahabat. auwwww

    ReplyDelete
  24. rasanya boleh kut...
    hehe...

    ReplyDelete
  25. sahabat jd kekasih ek..
    tak mustahil..
    bleh je :P
    mayb lebih mengenali..

    ReplyDelete
  26. NINE:
    kut? mcm xsure je hheeheh

    ReplyDelete
  27. SHAFIE:
    itu pon kalo tak bertepuk seblah tgn. kalo bertepuk sblah tgn? kan ke frust tu huhuh

    ReplyDelete
  28. blogger boy. cite kat tv8 tu kan blog dea slalu lukis komik. haha.
    by the way, dr cinta ni rasa...kalau sahabat jd kekasih, i paling ta ske. based on my experience, bila sahabat jd kekasih....dah break nnty konpem ta jd sahabat lg mcm dlu2. like my situation. bf i sblom ni, i kwn ngan dea dr 2004. 2008 kami couple. bile dah break.... trus tak kwn da. huh. ta ske!

    ReplyDelete
  29. NEYRA: oh i tak pna tgk lagi cte tu u tp tau ade kat 9tv blum smpat nk tgk jek. hukhuk hari ape eh?
    btw, i pnah gak. then ktorang trus jadi kawan baek smpai skrang. n perasaan itu masih ada. sigh!

    ReplyDelete
  30. hye...
    sebijik mcm blogger boy jer nie..hehehehe...:P

    ReplyDelete
  31. ERY:
    hahaha tak pnah tgk lagik cte tuh. same ke? haiyoh

    ReplyDelete
  32. hahaha. best la....8tv....bkn tv9 la..hahaha... um? i plak....ngah kwn baik ngan ex bf...lepas setaun lebeyh gadoh lepas break dlu...now br jd kwn. haha

    ReplyDelete
  33. haha. mmg jarang la bukak 8tv n tv9 ni
    huhuu

    ReplyDelete
  34. hahaha. dunia di hujung jari. YOU TUBE saja

    ReplyDelete
  35. NEYRA:
    aha masalahnye i dunia di hujung jari kat uma sewa i takde
    :P

    ReplyDelete
  36. NEYRA:
    aha masalahnye i dunia di hujung jari kat uma sewa i takde
    :P

    ReplyDelete
  37. hahahah i juga takkan ade kemudahan tu sem depan. belajar2!

    ReplyDelete

This is best brooooooo!