Sunday, June 28, 2009

# 265 - Blogger Boy




Korang korang sume mesti penah tgk Blogger Boy kat 8TV kan? Knape lah aku je yg baru tahu pasal 'Blogger Boy' ni? (ye la kan da lame aku tak on9 sblm ni sibuk menuntut ilmu) oh patut la mcm aku ketinggalan siket. HAHA

Aku baru je abes layan 5 episode Blogger Boy kt web 8TV tadi. Itu pun selepas beberapa org ckp yg entri aku tentang 'Sahabat? Kekasih?' tuh mcm Blogger boy' lah plak kan. Aku cam blur2 gak time tu. Blogger boy tu mende? Then Neyra inform la pasal tuh. baru lah aku tau. da tgk entri aku pasal 'Sahabat? Kekasih? tu? kalo belum tekan sini Alah entri aku tu sbb ade komik. sbb tu dorang ckp mcm Blogger Boy. HAHA sblm ni aku mane tahu pon pasal Blogger Boy ni. And now dah tahu, really enjoy it!


Sinopsis Blogger Boy di SINI

'Blogger Boy' blog di SINI

'Blogger Boy' website di SINI

Watch 'Blogger Boy' HERE

Oyya, Blogger Boy every THURSDAY on 8TV !

notakaki: Kehidupan seorang blogger? HAHA

27 comments:

  1. later blogger girl pulak..hee~~

    ReplyDelete
  2. EJUMP:
    hahhaha blogger girl?
    xmungkin kot

    ReplyDelete
  3. nape pulak?.. jgn2 cik mira yang blakun...lalala~~

    ReplyDelete
  4. Hahaha. tidak mungkin. i tak HOT. HAHAHA

    ReplyDelete
  5. oh...saya pon tak tau jugak...kurang tengok Tv nie

    ReplyDelete
  6. oh...saya pon tak tau jugak...kurang tengok Tv nie

    ReplyDelete
  7. FADHLAH:
    hehe tu la pasal
    jarang tgk tv la
    :D

    ReplyDelete
  8. wah, saye suke tgk gadiss heroin tue. sgt2 cute :)

    ReplyDelete
  9. MEO:
    Ya ya comel gile. chinese hehehe

    ReplyDelete
  10. MAR: tau takpe. addict dah ni :P

    ReplyDelete
  11. eh.ramai plak ckp psl blogger boy.
    blogger comel xde ke kak mira??
    :P

    ReplyDelete
  12. NANA:
    Heheh
    ade ade
    blogger comel tu nana la
    :D

    ReplyDelete
  13. isk isk isk...boboiz lagi ketinggalan zaman..baca entry nie baru tau ada rancangan tu kat tv.huhu

    ReplyDelete
  14. alah, aku boy, ada blog jugak. hahaha..

    ReplyDelete
  15. BOBOIZ:
    heheh biase la tuh bz kan takde mase nak tgk tv..

    ReplyDelete
  16. ZAID:
    haha tu la namenye blogger boy ;D

    ReplyDelete
  17. SILAMPUNEON:
    hahah
    yeah sgt lawak
    kiut plak tuh
    auwww

    ReplyDelete
  18. ape la u ni. lambat. ahha. nnty ade blogger boy musim ke-2 ogos ni. :))

    ReplyDelete
  19. NEYRA:
    i jarang tgk tv kot
    mane nak tau cte2 cmni
    nak lagi 8tv
    mmg la i tak gk

    ReplyDelete
  20. baru nak tengok
    xde link dload ke?

    ReplyDelete
  21. ade ade. tgk kt youtube belambak ;D

    ReplyDelete
  22. kat youtube banyak.. i bukan tgk tv pon. seme tgk youtube. sebab konpem terlupa. haha

    ReplyDelete
  23. haha tu la psal. naseb ade kat youtube kan

    ReplyDelete
  24. tau ta pe. hahaha. tp i online kdg2 lupa mahu tgk juga. haha

    ReplyDelete
  25. best citer ni...layan jerk...haha

    ReplyDelete

This is best brooooooo!