Friday, July 3, 2009

# 268 - Lenka - Trouble is A Friend

Eh eh lagu kat belog dah lain lah. Lagu apekah? Sblm ni lagu bapak ah jiwang. Tp ramai berminat mentanyakan tajuk lagu tersebut. Auww auww mcm artis plak aku mempromote lagu tersebut. Sblm ni aku memainkan lagu lagu Laluna - Selepas Kau Pergi di corong radio belog ku. Lagu ni mmg tacing abes. Smpai kan ade sorang kawan aku tu die ckp lagu tu jd backup song utk slide show gmbr die ngan exboifie die dlu. HAHAHA ops sorry dear. Aku tak sebut name ko kat cni HEHE.

Sekarang da tuka lagu Lenka pulak. Sblm ni aku just tau lagu Lenka - The Show. Lagu ni aku tawu pon sbb ade kuar kat Iklan TV. TM homeline punye tema lagu. HAHAHA kalau tak, sumpah aku tak knal.

Lenka - The Show
Lenka - Dangerous and Sweet
Lenka - Trouble is A friend (lagu belog aku ni)

Lenka - Anything I'm Not



Ni la tuan empunya lagu. Cantik kan ? mcm aku. Nak tawu lebih lanjut pasal si cantik ni sila la pegi ke official website beliau http://www.lenkamusic.com/
Enjoy the song!



p/s: Saye baru je tau pasal lenka ni. mntk maap ye :D

18 comments:

  1. la... lagu nih da lmer da u.. :) weee... mmg besh lagu trouble is friend.. besh tgk lirik dia.. =)

    ReplyDelete
  2. hahaha i baru tau lah u. nak wat camne lmbt sket >.<

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. lama dah weyh. berzaman da bermastautin dalam PC kat umah i lagu2 lenka. haha

    ReplyDelete
  5. x per.. janji besh en.. weeee :)

    ReplyDelete
  6. ahahah
    lagu dah lama :P
    skang musim dengar balik lagu2 MJ :D

    ReplyDelete
  7. i love mj too.ngeee
    but i love lenka song; the show.lagu yg sgt hepi

    ReplyDelete
  8. lagu lenka knock-knock pun best!

    ReplyDelete
  9. kite serupa laa...org pun bru tau lagu nie...haaha..sadiys yerr...

    ReplyDelete
  10. ekino pom baru taw..

    owh ye!muka lenka seiras ekino lah...

    kihkihkih perasan skit jek..tak pe kan?...errrrr

    ReplyDelete
  11. lenka bestt!!
    knock knock pon lyn gak..
    huhu...

    ReplyDelete
  12. wah thanks for the info! i nak donlod knock knock =D

    ReplyDelete
  13. My Blog
    http://www.wretch.cc/blog/markacey
    Thanks for your share
    Nice to meet you

    Hsinchu, Taiwan

    ReplyDelete
  14. ynn layan siap set ringtone msg lagu the show HIHI comel kan die and lagu2 die sukaaa

    ReplyDelete
  15. lenka sgt best! dis is my favort too!!!

    ReplyDelete

This is best brooooooo!