Friday, July 3, 2009

# 269 - Bebuka ape ye?


Alhamdulillah dari ari isnin ari tu,
aku da start ganti puasa & puasa sunat
HeHeHeHe Wink
Almaklumlah dah kate perempuan
time pose bulan Ramadhan tu mestilah ade je yg tertinggal
kalau takde yg tinggal tu mungkin bernasib baik kot
Perempuan kalau tak puasa tuh mcm tak pelik la kan
Kalau lelaki yg tak puasa knape ye?
Mungkin tak larat sgt kot? Sakit? maybe?
So rerakan kat luar sane
Dah abes puasa ganti belum?
Lagi sebulan lebih je kte nak start bulan yg mulia ni
Bulan Ramadhan :)


Oyya, nak makan ape eh bebuka ni?
Dari ari Isnin ari tu bebuka ngan mak kat rumah
dijoin skali dgn abah dan ajim
Abah macam nak blanja berbuka kat lua je malam ni? Heart
HAHAHA Grin
agak agak nak makan kat mane eh?
Dpt western food best gak nih ThumbsUp
ohnoes Gasp

22 comments:

  1. ceh ceh..tfa xhabis lg oww..haha
    *malu*malu*
    :P

    western??nak joinnnnn

    ReplyDelete
  2. haha i pon tggl 4 hari agi :D

    ReplyDelete
  3. alamak...



    x ganti lg ni..


    aiseh...

    bagus mira ni..
    chaiyo2 lg 4 hari..




    blk U kne stat ganti la jwb nyee

    ReplyDelete
  4. luan bape hari lagi?
    huhuh
    tu la
    mira pon kne hannti lagi ni
    hehehe

    ReplyDelete
  5. lg 8 ari yg x pnh bganti...
    huhu...
    tiap kali nk ganti..
    xleh nk ganti..

    kali nk kne bkobar2 ganti..
    huhu

    ReplyDelete
  6. ye ke haha mira ni pon kuat kan ati je luna. hahaha naseb ar dok umah ni takde bwt pape hehehe

    ReplyDelete
  7. anim pun tgh btungkus lumus mengganti pose skrg.
    smp gastrik2 lah.
    tp ganti2 ttp ganti.
    tkt xsmpt plak nnt.
    slmt bpuasa cik mira :D

    ReplyDelete
  8. HANIM:
    ye ke
    hehe bape hari lagi hanim?
    hehehe slmt bepose utk hanim jugak ;)
    betahan okee :D

    ReplyDelete
  9. anim lg 5 days lah.
    lambat lg nk abis ni.
    sbr2 :)

    ReplyDelete
  10. hohoho... i tinggal 6 days.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. hahaha. i puasa penuh 2 taun lepas tau. tp bile 1st day raya seksa. hahaa. taun lepas 7 hari tinggal

    ReplyDelete
  12. Hohoho mari la kte bertungkus lumus mengganti pose ye kawan kawan :D

    ReplyDelete
  13. ain dah lame dah ganti puase..huhu..

    biaselah,org pose,mmg nk mkn mcm2..kalo boleh mkn sume, nk mkn sume bneda yg boleh dimakan..huhu

    ReplyDelete
  14. alaa ,, sys.. rinduu la nt ;(

    ReplyDelete
  15. cik mira cik mira..
    nak tnye cikit..
    u ganti puase kn..
    u bce niat ape eh..

    saye tnye kwn2 saye..
    lain2 plak..
    hahaa!

    cik mira niat ape eh..?:)

    ReplyDelete
  16. MALA: niat pose? knape lain2 ke?
    mira niat just "sahaja aku puasa ganti pada esok hari tunai kerana ALLAH ta'ala."
    mala cmne?

    ReplyDelete
  17. same gak ngan cik mir..:)
    tp tah eh..knape tah kwn2 kolej dulu berlainan plak..
    adeyh.

    ReplyDelete
  18. hehe takpe yg penting kte pose btol
    :D
    babe, ape ur blog?
    i tadapat nak bukak :(

    ReplyDelete
  19. SYAM:
    Haha btol2 makan ciken cop
    wahh bess

    ReplyDelete
  20. oh oh.. link blog saye:
    http://pretty-not.blogspot.com
    heh.. sorry..:D

    ReplyDelete
  21. MALA:
    heee okeh thanks babe!

    ReplyDelete

This is best brooooooo!