Saturday, July 11, 2009

# 272 - Weh ble loan nak masok ni

"Pengeluaran pembiayaan kepada pelajar tajaan 2008 dan ke atas masih dalam proses. Tarikh sebenar pengeluaran pembiayaan bagi pelajar-pelajar ini akan dimaklumkan kemudian"

Batch budak budak laen sume da dapat. Bile nak masok loan ni. Haih. Buku da beratur nak kena beli ni. Da la tgh MEGASALE! Aku pasti soping complex kat KL n kat mana mana pon dipenuhi dgn student student yg baru dpt loan. HAHA


19 comments:

  1. loan anda bape ribu?? hehe ;)

    ReplyDelete
  2. yeaaa
    blh pao akak gini...hahahahha

    ReplyDelete
  3. AHAKS.. babe besh nye..
    nti ley banje ku..
    Pak Ali oke.. then g JJ lak...
    yahoooo.. besh2...

    ReplyDelete
  4. cianya...meh jumpa along padlah..dia pon ble kasi loan!hahaha.sabo la dik..abg dulu masa study pon susah gak...sampai kerja sana sini nak cari duit+beli2 buku+anto kat kampung...tp,bila dah habis study nie,rasa cam berbaloi jer buat kerja2 tuuu

    ReplyDelete
  5. huk3...naseb baek elaun ak dah masuk

    ReplyDelete
  6. CHIPSMORE:
    Loan? haha ade lah siket. utk belanja sem ni hahha

    ReplyDelete
  7. AZZA:
    haha nnt la kte dating kat mekdi eh? haha :P

    ReplyDelete
  8. ECAH:
    aiks aku plak blanje? bukan ko patut blanje aku ke? kan ko da keje kekekek

    ReplyDelete
  9. BRO FADHLAH:
    huhu tu la pasal. ni po dpt duet wat masa ni sbb sewa + jual buku2 terpakai kat junior. bole la kaver sket beli buku sem ni. huuu

    ReplyDelete
  10. AZUAN:
    asal aku tak masok lagi?
    ni yg nak marah ni
    HAHA

    ReplyDelete
  11. akk..nnt banje tgk movie yup =p

    ReplyDelete
  12. uihhh
    seb bek buku alasan 1st
    shopping 2nd
    haahahah :P

    ReplyDelete
  13. ala cian nyer, duit loan saya dah nak abis pun. megasale pun dah nak abis. hehe, ingat jgn beli yg bebukan plak nnt. beli yang nampak. haha

    ReplyDelete
  14. ATIN:
    aggaga camne nak blanje. turun kl akk blanje la :P

    ReplyDelete
  15. ERRY:
    haha buku tu plaing penting
    yuran pon tak bayar lagi ni
    kalo tak masok kelas melopong tak de buku

    ReplyDelete
  16. ISA:
    hahah mmg la. da bersoping smlm kan
    abes la :P
    takpe
    megasale lame lagi hehehe

    ReplyDelete
  17. adoi.. lamanya nak dapt loan neh..

    ReplyDelete
  18. yolah cik mira oi, megasale lama lgi yerk. erk mana ada shoping apa pun. hehe

    ReplyDelete
  19. i dah abiskan elaun i, adek i pon dah shopping sakan dgn loan dea. HAHAHA

    ReplyDelete

This is best brooooooo!