Sunday, July 12, 2009

# 273 - You go Black!





BLACK

  • Full Name: Hanifah B Md Hanafiah
  • Origin: Kuala Lumpur
  • Age: 22 (DOB: 21 December 1987) *sama baya aku rupenye*
  • Profession: Businessman
  • Mentor: MAS IDAYU

Sepertimana yg sume ketahui, malam ni konsert akhir mentor akan diadakan di dewan MBSA Shah Alam. Dari awl pengamatan ku *ayat mcm haaa* Black @ Hani mempunyai peluang yg sgt cerah utk menjadi Juara Mentor musim ke-3 ni. Aku sokong dr blakang je. Tak vote pun. HAHA. Tapi sore die mmg mantap gile la. tak sia sia Mas Idayu amek die jadi protege. Last week punye performance paling mantap! Lagu Ziana Zain - Madah Berhelah. Maveles!
Hopefully Black akan menang malam ni!
Go Black go!!




p/s: ade sorang mamat kat kdai makan sec 11 tu, rupe die sebijik camBlack!



21 comments:

  1. minat mentor rupanya, hehe. dah tak ambik tau pun pasal mentor ni. tak tahu kenapa. :)

    ReplyDelete
  2. Sis pun rasa Black ada peluang tinggi utk menang malam ni...

    Suaranya memang mantap!!! Go BLACK!

    ReplyDelete
  3. ISA:
    haha sy minat mentor 3 ni je.
    yg sblm ni mane layan.
    huuuu

    ReplyDelete
  4. SIS IXORA:
    tu la pasal sis. every performance die mantap gile! go black go!

    ReplyDelete
  5. uit...
    org lain sokong sume kat depan...
    die je ikut sokong kat belakang... hehehe

    ReplyDelete
  6. sys, mia dari mulee ag sokong black tauu . wee*

    ReplyDelete
  7. FAIZ:
    dok depan kne pkai duet
    hahaha

    ReplyDelete
  8. MIA:
    haha same la
    sis pon sokong dr mulawalaupun org kate die tak hensem la ape la

    ReplyDelete
  9. uih minat black!
    tatau la pe cte mentor skrg.
    sape bes pn tatau.
    haha

    ReplyDelete
  10. lol sis minat mentor upe ye...
    hehe

    ReplyDelete
  11. ERY:
    kekek minat tgk black nyanyi jek ;P

    ReplyDelete
  12. AZZA:
    haha taminat yg laenn :P

    ReplyDelete
  13. Good and beauty.. succes for you...

    ReplyDelete
  14. yeah!!!
    sokong black jugak..
    wee:D

    ReplyDelete
  15. oic, minat sgt ke? hehe...patut la balik minggu ni. hehe

    ReplyDelete
  16. sOkong2 black menang..
    hiks.... ak vote gune hp adik ak...
    kehkeh.. ngamuk die..
    gO black!

    ReplyDelete
  17. dah monang pun cik black tu..
    heee...

    ReplyDelete
  18. adoii.. xdpt tgk mentor akhir..kat hostel x de tibi..sob sob

    ReplyDelete
  19. huhuhuu
    sgt gumbira black menang, lau chaq menang, rasa xberbalOi tgk mentOr slama nie.. lallala

    ReplyDelete
  20. bukan maen letak biodata lg..
    hahhaah..
    xble bla...
    huahauhauha..

    ReplyDelete

This is best brooooooo!