Saturday, July 25, 2009

# 279 - Sume org cite pasal UiTM cuti

Sume pon dah tahu kan cuti mid semester UiTM dah ditarik pada 24 July - 2 August. So cuti time raya nanti mestilah kejap je kan? 2 or 3 hari kot? Semacam jakun smlm bila mendapat tahu berita dr rakan kelas yg mendengar perbualan lecturer dlm lift di faculty kami. "VC dah announce UiTM cuti 1 week" OMG time tu sume belonjak gembira. tp beduka juga sbb cuti tu adalah cuti mid sem. Terus SMS abah. "Abah, UiTM cuti seminggu.. nak balik umahh.." trus abah call mentana kan perkara tersebut. dan petang tu juga abah dtg amek. heee biaselah anak manja abah. kuoeuoekuoe =P Aku mmg manja. Demam sket, kang abah dtg amek bawak balik ruma. terus je sehat. HAHA

Dan hari ni pergi bercanda bersama kazen kazen tecinta. Tqah, Dila n Nana. Actually kami pegi shopping. Ops!!. bukan aku lah. mereka bertiga. Aku follow jek. Hahaha. Kazen aku lagi sorang tadapat pegi. sbb dia ade tournament futsal. Sian ko pek. kalo ko tade futsal pon, mcm la ko dtg. Mak Long tanak blanje ko dah. HAHA joke²!

Oh ya lupa nak bg tawu, kami becanda di midV je. Ade org tanye "bwt ape pegi midV tu? sesak sesak je?" jawapan nye ialah: midV lah paling senang nak pegi kalau dari tmpt ktorang (seremban) so, tu je la tmpt nak menuju. Pejalanan dr ktm Seremban ke ktm Midv mengambil masa selama sejam stengah. Balik pon same gak. Macam macam gelagat manusia yg aku dpat tgk DAN bermacam macam BAU yg aku dapat hidu. terutama skali time balik. gila padat macam sardin TREN tuh.









Sincerely;




p/s: jgn la ignore smpai cmni skali

7 comments:

  1. cuti cuti cuti best...
    bile lah msu nak cuti
    wonder kejap ;p

    ReplyDelete
  2. SYS, blh gtau tak p midv naik ktm? mia tatau la nak naik ktm kalau p midV nie. nak try jugak.

    ReplyDelete
  3. kak mira ku paling cantik !!!

    ReplyDelete
  4. hati2. jgn ske sgt cuti.
    x dptla raye sakan kan.
    heeee :P

    ReplyDelete
  5. hati2..h1n1 semakin berleluasa ok..hik..jg dri

    ReplyDelete
  6. azza: haha tayah cuti. nnt kne cuti ganti =P

    ReplyDelete
  7. MIA: gid midv naek ktm? dari mana ? kalo dr seremban bole la ak tunjukkan :P

    ReplyDelete

This is best brooooooo!