Tuesday, July 28, 2009

# 282 - Ok sy pon femes jugak KOT.



Setelah berjalan jalan (blogwalking) di blog rerakan seperti adik ku Dzul dan Taz terpanggil jugak lah nak wat mende ni walaupun tak de paedah nye. macam kepoyoan femes lah kunun. Setelah berdating dgn encek Google selama beberapa tahun ini, dan hasilnya seperti dibawah




klik image utk tumbesaran


ok ini sgt poyo. satu page je pon mira. kalo google nama org tu berpage page gmbr dia. So sy tak femes mcm dia. Sapa dia? dia tahu sapa dia. Sekian.

Sincerely;

13 comments:

  1. hahahaa...xpe kak mira. cube utk jadi femes skali skala x ade salahnya :D

    ReplyDelete
  2. hahhaa. i pegi buat jugak td. lpas baca blog dzul tp tak de la cite dlm blog. hahaha

    ReplyDelete
  3. femes satu perkara yang bagus...ha3

    ReplyDelete
  4. Jijie: Hahha btol tu. skali skale perasan kejap :P

    Neyra: haha u kn femes. post la kt blog :P

    Mia: try lah jugak kekek

    Azuan: OH EK? Apsal plak bagus?


    Tfaa: haha u noe who

    ReplyDelete
  5. che che nak tiru
    hampeh
    hahahaa

    ReplyDelete
  6. nak search jugak la...mesti hazz tak pemes cm mira...lalala

    ReplyDelete
  7. oic...org dh femes...patut la lupakan kite kat sini. hehe

    ReplyDelete
  8. hoho..popular ek.. :D
    mayb t makin byk r tu pic kt google.

    oh sapa yg popular sgt tu :P

    ReplyDelete
  9. nk fames gak..tp femes ke aku??hahah

    ReplyDelete
  10. i femes? oh my..hahahah. dusta semata mata

    ReplyDelete

This is best brooooooo!