Saturday, August 29, 2009

# 297 - Berbuka Puasa bersama classmate (Part 1)


Disebabkan class hari hari habis pkol 6, lepas class Visual Merchandising ari Rabu aritu, aku dan rakan rakan (Wanie, Emy, Huda, Wawa, Eton, Intan, Farah) decide utk berbuka puasa bersama sama. ekceli tak cukup korum tu. Dayah, Izwan, Sabrina tak dapat ikut kerana ada hal masing masing. So, kami berlapan je la. tu pon da cukup utk mengkecohkan suasana. Hehehe




Makanan kat kedai tu mmg maveless~! Walaupun dari luar kdai tu nmpak cam tak brape well presentation, tp maknan die sedap gila oke. Paling best smbal belacan dia. Humang aih. bedesing tlinge den. Tapi siyes sedap la. Aku suggest kan kauorang pegi la kedai ni.



Ni makanan mereka. tu tu nmpak tak smbal belacan tu? ktorang tmbah smbal belacan tu smpai 4 kali ok. Last² abg tu cam perli jek die kasi satu mangkok smbal belacan. hamek kau. HAHAHA



Ni aku order. Nasi putih + telur dadar + Sup daging.
sup daging dia. pehh ~ tabaek aku ckp lebih² tgh pose kan ni. huhu.



Gambar wajib aku ngan wanie. Hehe

So sesape student UiTM Shah Alam yg nak pegi bebuka pose tu, aku suggest pegi la bebuka kat ULEK MAYANG section 7, area pakli kopitiam, berhadapan dgn Mr Kaya dan bersebelahan dgn kedai ekonomi. Servis die pon bagus. laju je. So pegi la ye rakan rakan :)

Choww~

17 comments:

  1. makan char ketiow kat seksyen 7 g besh!

    ReplyDelete
  2. waaa
    tringat kat classmate uitm
    huuuu

    ReplyDelete
  3. faiz: sec 7 area mana?
    pasar malam?

    joe: huhu :P

    ReplyDelete
  4. faiz; kat mane eh? ape name kedai die?

    ReplyDelete
  5. wah, bestnya. tak ajak pun. hurm

    ReplyDelete
  6. ISA: camne nak ajak.? awk pon jaoh :P

    ReplyDelete
  7. menci. jeles oke? xpe yunk. u tunggu ah i post pasal buka pose ngan sape2 ke nnty. hahaha

    ReplyDelete
  8. neyra: ahaha nnt i ltk entri buka pose part 2 plak kekeke

    ReplyDelete
  9. u saje wat i jeles! dah ah blogger gath td i ta dpt pegi. :(

    ReplyDelete
  10. blogger gath? kat mane? xtau pon hahah

    ReplyDelete
  11. best kan kalo berbuka ngan kawan2 nie..teringat plak time buke ngan classmates dulu..memang sume la join

    ReplyDelete
  12. ACHA: yerp mmg sgt happening hehe :)

    ReplyDelete
  13. betol betol.. kedai ni mmg sgt best~! sedap woo... selalu gak pegi sini.. [sbb dekat ngan umah sewa] haha..

    ReplyDelete
  14. KAK ONI: Eehehe tu la. best an ctu :D ble nak g umah akak plak haha

    ReplyDelete
  15. mcm nasi bujang je..
    ehehe..
    tringat slalu makan kat umah sewa..ekeke...

    ReplyDelete
  16. EJUMP:
    hahha da mmg bujang pon
    nak wat camne :P

    ReplyDelete

This is best brooooooo!