Saturday, August 29, 2009

# 298 - Tolong bagi nama utk 6 ekor anak kucing sy bole?

Last week iaitu bersamaan 1st Ramadhan, aku dapat anak buah seramai 6 oke. 6 ekor. HAHA Ekceli time tu aku takde kt rumah. Balik cuti ni baru tau. Mak ckp, time pagi tu kucing tu da terberanak kat dpn pintu rumah. Pandai btol die carik port supaya org tahu die da bersalin. Kucing tu senarnye kami tak bela pon. kucing tu dtg sdnri. Before tu die ilang 2 ari. tetibe dtg balik umah. Pandai plak die nak duk ruma aku je. suh pegi uma seblah, mak teh aku da bagi tmpt nak besalin ape sume, die datang balik ruma aku. HEHE. Last² kan da terberanak kat dpn pintu rumah.






Skang ni anak anak kucing tu sume blum ade nama lagi.
Any suggestion name tak rakan rakan?
Name utk 6 ekor anak kucing yg tak bukak mate lagi ni.
Tali pusat pon tak tanggal lagi.
Diingatkan skali lagi beliau lahir pada 1st Ramadhan
Opinion from u guys~~




41 comments:

  1. shomelss!
    warne same jek sme.bapak dorg wane oren gk ke/ekekek~

    ReplyDelete
  2. tu la. tapi rasenye bapak die wne putih kot.. hehe mak nye wane oren tu

    ReplyDelete
  3. aah mesti bpk putih melepak.. haha comeyl.. tersadai atas perut mak die.. huhu..
    erm name??
    bg name omputeh skit aa..br market

    ReplyDelete
  4. nak yang warna putih kepala tompok oren tu..

    ReplyDelete
  5. nak yang warna putih kepala tompok oren tu..

    ReplyDelete
  6. Eee comelnya kucing!

    Kucing kucing Feeqa semua nama
    hentam keromo je macam
    Jonnie, Lily, Lily Kecik,
    JJ, Bobby, Hamster, Kitty,
    Rain, Tommy, Tompok, Itam,
    Lily Besar, Kitty Yang Hilang Tu.

    Kasi la nama Ramadhan 1, 2, 3
    HAHA

    ReplyDelete
  7. NITA: haha tlg la bagi kan name. aku tareti nak bg name name market ni :P

    ReplyDelete
  8. comel ye akak...
    hehehe
    tapi adek tak suke kucing
    takut..hehehe

    ReplyDelete
  9. IRWAN: nak? meh la dtg ruma :D

    ReplyDelete
  10. Feeqa: wahahah byk nye kucing feeqa??
    tu la pasal. ingt nak letak nama

    ramadhanan, ramadhani, ramdhania, ramadanun, lagi?
    haahha

    ReplyDelete
  11. Azza: tasuke kuceng? alorh rugi nyee huhu comelll

    ReplyDelete
  12. comelnya anak2 kucing tu...

    yg paling cute bg nama "Xora"
    ( ixora + mira )

    kihkihkihkih.....orait tak?
    lagi 5 nama, bg kawan2 yg lain pilihkan....

    amacam?

    ReplyDelete
  13. wah, bestnya. ramai nyer...wa...nak sekor leh...bg nama apa yerk..
    jantan? betina? hurm

    ReplyDelete
  14. SIS IXORA;
    wah best gak nama tu. gbungan name sis ngn name mira heehe.

    ReplyDelete
  15. ISA: hehe meh la dtg uma amek sekor. talarat jage byk2 nih :P

    ada jantan ade betina wuuu

    ReplyDelete
  16. sayaaa, nda suka kucingg, fobiaaa~

    ReplyDelete
  17. waaa.. kucing along pun baru pas branak.. tapi 4 ekor jer.. harap² leh survive la.. sebab anak kucing 7 ekor sblm nie yang survive sekor jer.. :( tatau napa leh mati.. sedangkan makan minum dijaga.. sedey sangat..

    ReplyDelete
  18. dobot: nape fobia plak? meow tu geget ke? ;D

    ReplyDelete
  19. ALONG: ye ke? meow mira ni pon baru je beberapa hari sis. mata pon tak terbukak lagi. hope mereka bole survive dgn baeknye T____T

    ReplyDelete
  20. i ade idea...
    ape kate u bg :

    1. Chi
    2. Bii
    3. Ma
    4. Ru
    5. Ko
    6. Chan

    hahaha amcam???

    ReplyDelete
  21. ANA: chibimarukochan? hahahaha
    gila comel! boleh gak tuh wahhaha
    da la klaka katun tuh hahhaa

    ReplyDelete
  22. bole ke bagi kalo datng umah...

    ReplyDelete
  23. haha bole dtg amek meow je la

    ReplyDelete
  24. nak buat jd anak angkat! suh bg nama ni...betina ke jantan semuanya?

    ReplyDelete
  25. neyra: ade jantan ade betina hahaha
    amek la jafi anak angkat
    pilih je mane u nak :P

    ReplyDelete
  26. i nk seme boleh? bile diorg da bsar, i pulang kt u smele. hihihihi

    ReplyDelete
  27. kalo name sarip dol bole??hehe

    ReplyDelete
  28. kucing saya tu bagi dia nama kentang tau...

    ReplyDelete
  29. xkan saya nak amik tuan die pulop...
    hahhahah

    ReplyDelete
  30. Neyra: U nak sume? larat ke u nak jage sume? huhu nnt u tanak pulangkan balek :(

    ReplyDelete
  31. IRWAN: hahah mmg la dtg amek kuceng die je. :P apsal berminat dgn name kentang plak?

    ReplyDelete
  32. DIN: sarip dol?
    wah nnt jafik samseng kampong nnt
    haaha

    ReplyDelete
  33. mati depan mata kott, kene langgar. ade dua ekor, satu lari2, termasuk dlm lubang jamban(sound silly, but dat is da truth). satu lagi, kene langgar lori.
    ;(

    ReplyDelete
  34. DOBOT:
    hah? ya allah. siannyeeee :(

    ReplyDelete
  35. comey!!

    nak sekor..yang wane puteh je..
    ade x?..

    ReplyDelete
  36. saya tahu letak name apa milo,boboy,abu,putih,coco and bobo hope you like it

    ReplyDelete
  37. saya tahu letak name apa milo,boboy,abu,putih,coco and bobo hope you like it

    ReplyDelete
  38. EJUMP:
    Yg wane putih je full tak de la. ade campur wane kuning :D

    ReplyDelete
  39. AWFI:
    macam best jugak nama tu heeh nnt akan dipertimbangkan lagi :D

    ReplyDelete
  40. NEYRA:
    Nak meh la dtg umah i amek :P

    ReplyDelete

This is best brooooooo!