Friday, August 21, 2009

# Sambutan Merdeka - Solat Hajat beramai - ramai


Sambutan merdeka 31 August nnt why not kalau tak yah wat sambutan kat Bukit Jalil ke kat dpn Parlimen ke or kt mane mane tmpt lah. Tapi bwt Solat hajat beramai-ramai kat Stadium Bukit Jalil yg besar tuh. Berkumpul beramai - ramai sesama Islam. Memohon kepada-NYA moga dijauhkan penyakit H1N1 yg telah meragut byk nyawa di Malaysia dan si seluruh dunia sekarang..Sehingga kini statistik mencatatkan seramai 67 org meninggal dunia disebabkan positive H1N1..renung renungkanlah..


*click picture to enlarge*

Gadis prihatin;

6 comments:

  1. kakak prihatin.
    kita doa same2 ye smoga family dan mereka2 yang disayangi. dijauhkan dengan penyakit ini =)

    ReplyDelete
  2. Hehe.. dengar2 Malaysia Top 1 kes kematian akibat H1N1 di kalangan negara2 ASEAN.. hehe.. Tu kot pemimpin2 kita nak?...

    ReplyDelete
  3. erm, bagos juga..opis sy wat perbarisan kt perda,penang..seb bek sy ta jlin..penat lol..

    ReplyDelete
  4. mari beramai ramai laksankan perkara ini :)

    ReplyDelete

This is best brooooooo!