Wednesday, September 16, 2009

# 305 - Masih di SHAH ALAM


Untuk pengetahuan rakan rakan sekalian, sy masih lagi di shah alam
walaupun esk ngan jumaat sy mmg dah TAKDE CLASS
tapi disebabkan ASSIGNMENT TUUUUUUUUUUUU kne anta
hari jumaat pada jam 10.30 pagi di bilik lecturer tuuuuuuuuuuuuu
face to face dgn lecturer tuuuuuuuuu
kerana beliau akan tick nama sape yg anta sape yg tak anta
"kenapa tak anta awal?"
TIDAK BOLEH
Syarat lecturer tuuuuuuuuuuuuu
anta pada hari JUMAAT jam 10.30pagi di bilik beliau.
Anta AWAL kena TOLAK MARKAH okayy
Anta LAMBAT pon kena TOLAK MARKAH
Apekah????
:pandacloud_13:



Yang bingung;

15 comments:

  1. mak aih
    sengal ke ape lecturer tuuuh..
    huhu

    ledturer tuh tsk nak rayee ke...
    ish2...
    kesian gileee

    ReplyDelete
  2. perghh wt pns ati jerk la lect ko tu..serius kalo ak dh maki cm haram dh weh!

    ReplyDelete
  3. aha??if tak anta lak kak??
    heheh lecturer tu ade msalah otak arr kak...sbb tu jadi cmtu:D

    ReplyDelete
  4. ouhh sungguh tak berhati perut hoke..
    kurus la pahala pose cikgu anda tu..
    aminn..

    ReplyDelete
  5. in addition to my prev comment
    agaknye taun ni die kene raye umah laki die kot
    tu yg lepas geram kat student tu
    buat alasan la tu
    saje mls blk kg laki die awal2

    ReplyDelete
  6. aikk.
    blh plak mcm tu.
    anta awl pn blh kene tolak markah??

    ReplyDelete
  7. aikk.
    blh plak mcm tu.
    anta awl pn blh kene tolak markah??

    ReplyDelete
  8. ape ke hal lecturer tu ntah.... hntr awl pun xleh... dgki r tu bebudak nk blk awl... isk... sape name lecturer tu haa cik mira... ececece

    ReplyDelete
  9. wahaha.. terbaek wokk..! tu sure die nak bagi duit raye tu.. muahahah !!

    ReplyDelete
  10. HAHAH.lecturer tu dengki ar tu.
    die tamo kasik student balik awal.
    msti sbb die pn takpat cuti :p

    ReplyDelete
  11. nape laa lect tuuuu xphm org sume nk raya..
    lect tuuu xnk raya ke..
    ish..bape nyk tuuu la..
    nasib ckp tuu..lau ckp lain kang..huhuhu..salam syawal..maaf zahir batin

    ReplyDelete
  12. ade gk org cm lecturer tuuuuu ye..
    haih -.-'
    xbole ke consider sket
    nsb la student de penyabar cm kak Mira en
    HEHEHEHEHE
    maaf zahir batin ;)

    ReplyDelete
  13. hye miera...
    da lame x becite2cite yer..

    so how life..??
    dikesempatan ni nk ucapkan selamat ari raya la kat miera..

    kay...

    maaf hardware & software la yer...
    hihihi~~!!

    ReplyDelete
  14. ehs...aper kes pensyrh tue? tak kawen lagi ker? tak der kg ker? tak der org tua ker? nie la org2 bijak pandai yg tak gheti d ajar...uhuhu...
    geram plak akak dgr...

    p/s : akak pun masih d opis arie nie..mcm umah myt je suasana d cnie...adeh...

    ReplyDelete
  15. ALLS:
    heheh thanks korang kerana memahami
    i takleh nak komen lebih2
    kang ade plak yg bwt report
    mati guee.
    tp yg penting mmg makan hati lah

    ReplyDelete

This is best brooooooo!