Friday, September 18, 2009

# 306 - 10 kereta bederet eksiden



Tadi time on the way balik Seremban (abah amek) dari Shah Alam tercinta
Lebeh 10 buah keta eksiden bederet²
i mean bukan 10 keta eksiden sesame sndri
tp dr satu tmpat ke satu tmpat jarak dekat jugak la ade je la keta eksiden
mostly Melayu
time tu ujan plak
maybe sume nak laju jee smpai kampung
lupe dah jln licin sbb ujan
sbb tu jln jemmmmm
eksiden tu start dr RnR Seremban smpai la tol seremban
sepanjang jln tu ade je keta eksiden



hmmm
nak nak raya ni
macam² jadi
tlg la berhati² ketika memandu
biar lmbat asalkan selamat
Ingat lah org yg tersayang
yang mana kawan² ku nak pulang ke kampung tu
tak kira la arah utara ke selatan ke
be careful okay?
Semoga perjalanan anda selamat
Selamat pergi dan selamat pulang

Di kesempatan ini nak ucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
KEPADA KORANG SUME

Sorry kalau ada tersalah kata
terkasar bahasa
terlanjur perbuatan
0 - 0 ya?
^__^


Yang Ikhlas;

8 comments:

  1. yurp2...
    tadi pn on da way dari sepang ke perlis..
    belambak eksiden...
    temasok la my makcik nye kawan...
    meninggal di tmpat kejadian..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah mujur cik mira selamat... kalu tak i lak kena amik alih blog cik mira nii... ececece... SELAMAT HARI RAYA... eden mtk maap kalau ada slh silap yo...

    ReplyDelete
  3. Akak,
    selamat hari raya.
    Maaf zahir & batin :)

    ReplyDelete
  4. babe dorg ni mmg tak syg nyawa tau..
    td ak dr uma otw lik s.alam pon..
    dorg bwk kete cm nk matikan org jek..
    geram lak... time2 nk raye ni nk tjk belang..
    huh.... sekeh jek.. tk phm base..

    ReplyDelete
  5. Wahh...dh lama xjenguk belog cik mira,

    btw

    selamat hari raya buat mira too n mohon ampun dan maaf jika ada atau pasti ada kesalahan, kata2 yg menyinggung dan seangkatan dengan nya.

    semoga selamat menuju destinasi, semalam masa i blik ada 5 accident include ngan i 6 which is i also eksiden...wuwuwuu, beraya ngan kete nyg kemek :)

    salam aidilfitri mira

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya aidilfotri maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya..
    maf zahir batin..jemput ke rumah ok..

    ReplyDelete

This is best brooooooo!