Wednesday, October 7, 2009

# 309 - Blog pengsan sekian lama


Sudah lame aku mensepikan diri dari dunia blog. dan mula la ada suara suara halus yg membising suh mengupdte blog. bwt mende ko entri same jek? alah weh aku malas + tak ada masa nak update lah. 2 weeks lagi aku da nak final. oke sem ni TAK ADA STUDY WEEK.! i repeat TAK ADA STUDY WEEK! mati lah aku >.< 28 October FINAL EXAM bermula!

Macam macam aku nak story. tapi akan melampau byk sgt dan korang akan mula bosan baca blog aku yg da tak bermaya ni. oh sedeyh! >.< aku macam nak ceritakan pasal lelaki lah. boleh tak? bole la bole la. !! sukati aku la weh. aku nak cte pasal ape. tp skang aku malas nak update. Lately ni macam macam aku observe pasal LELAKI ni. macam macam la aku nak critakan ape yg terjadi selama ini. tp nnt la eh. uhhhh

weh weh esok aku g PENANG! yuuuwwwww. honeymoon? pale otak hangg. ops sori tekasar bahasa =P tak lah weh. aku ada trip g PENANG. Under subject class aku la. setelah sekian lama aku strugle utk melasanakan projek ini, akhirnya sampai masa jugak aku ke PENANG bersama rakan rakan dan lecturer. sape org PENANG? mai la jumpa ceq kejap. hehehe Doakan perjalanan kami selamat pergi dan selamat pulang okayh?

eh one more thing,
doakan uwan(nenek) saya selamat menjalani pembedahan di hospital TAWAKAL esk pagi.
AMIN


MIRA OUT TO PENANG 8 0CTOBER - 11 OCTOBER 2009 !


7 comments:

  1. milik peribadi
    ikut r nak update ke x!!

    ReplyDelete
  2. sy org penang..trn penang nk p mn??kalu berkesempatan sy p la jmp awak okes??slmt berjalan..

    ReplyDelete
  3. g penang..ade keje ek..wt keje + g bejalan ek..huhu..
    nape ngan laki??leh aja cite pasal laki..lama x dgr dh kamoo cite pasl laki..huhu

    ReplyDelete
  4. blog peribadi sukati r pemilik nak hapdet ke tak.. betol tak.... hoho... p penang ea... selamat2

    ReplyDelete
  5. xde study week??
    susah la camtue huhu..

    ReplyDelete
  6. bestnye pg Penang
    bole lpe kejap psl final
    pntlah melalui hari2 yg sibuk
    idop dh xceria
    blog pn xbrmaya da
    nak cuti nak cuti!!! *guling2*
    HAHAHAHA

    ReplyDelete

This is best brooooooo!