Monday, November 9, 2009

# 322 - One more paper left~



Today is Monday. Esk adalah Selasa. Dan lusa adalah Rabu. Rabu adalah last paper sy. 2 paper b4 ni sy boleh buat dgn konfidennye. tapi paper ari ahad lepas kenapa kah sgt susah? tahu tak susah? sape kah pembuat soalan itew??? Tanak macam panjang plak case study die kan. hampeh betol la. eh knape aku tulis macam diari plak ni.

Sebenarnya aku terpikir, skrang ni bila aku sedih, bila aku ada bf ke, aku susah nak reveal kan kat blog. Aku taknk org tau aku sedih. tp kadang² aku terkuar gak kesedihan aku kat blog. Kadang kadang rase macam nak private kan blog, fb, fs, ms utk org² yg dikenali sahaja. tp bila pk pk balik, smpai bila? mcm mane nak berkembang ? er berkembang? berkembang berkawan lah. HEHE

Knape sekarang org susah nak dipercayai eh? kte da pecaya die gile² tapi at last kena tipu jugak. tipu kalo siket2 takpe. ni tipu kaw kaw punye. sape la tak sedih kan. tp takpe. layankn aje. sepandai pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jugak! stakat ni org yg menipu aku at last kantoi depan mata aku. so beware la sape sape yg terasa ade hati nak menipu aku. instict aku ni kuat utk org yg menipu.

Eh mende la aku merepek ni kan. sbnrnye nak ckp aku tinggal lagi 1 paper je.

Retail Enterpreneurship
.
Rabu : 11 November 2009
Jam: 2ptg - 5 ptg.


3 Jam? macam lama kan? hakikatnye bile byk sgt benda nak ditulis, rase kejap sgt. tak cukup2² masa yg diberi. Ni adalah paper akhir aku utk semester ini, utk time degree aku ni dan utk seumur hidup aku bergelar sebagai seorang pelajar. ececece bunyik macam mmg tekad tanak smbung belajar plak kan? Entah la. stakat ni mmg aku tanak smbung dah. aku nak keje dlu.

Ok lah kawan kawan. rindu la nak jenguk² blog korang. nnt aku da abes exam kte borak borak lagi ok? akan ku komen kauorang punya blog. tunggu yaaa~ need to settle my priority first.

All the best kepada kawan kawan yg jugak tgh menstruggle utk exam final ok? don't mix up ur problem with ur study. consentrate on ur study, put away all the problems u have. Just like me. time exam la sume masalah nak datang serentak kan? dugaan utk last semester ini. Thanks GOD. ;)

4 comments:

  1. neway gd luck oke.
    biler u nk reveal ur BF?
    hehe.

    ReplyDelete
  2. sepandai pandai tupai melompat, yang jatuh ke tanah hanyalah tupai yang tak pandai melompat. kasihan tupai itu.

    ReplyDelete
  3. ouuhh sepupu..suda ilang ka post bergambar atas jalan itu?baru ingin mendediket lagu zee avi - just you and me

    ReplyDelete
  4. good luck ok.
    pedulikkan diorg ek..diorg ni pasti buat kite kecewa..walaupon bkn sekarang..tp akan dtg pasti kecewa juga..itu manusia

    ReplyDelete

This is best brooooooo!