Monday, November 23, 2009

# 326 - Meet the BLOGGERS

Semalam berkesempatan utk pergi ke wedding kakak Ynaa Oh Ynaa di Dewan Merak Kayangan, Jalan Semarak, Kuala Lumpur. Eceh macam skema plak aku ni. ok ok smlm pergi sana da terlmbat. Sy da smpai KL da terlmbt, pastu carik dewan 3 kali pusing tak jumpe HuuUuu~

So smpai sane tgk rerakan bloggers tgh bergmbar di atas pelamin yg sngt gorges. mahu juga. tapi segan sy da terlmbat :(( macam tapecaya dapat jumpa bloggers. 1st time jumpa bloggers yg laen. Ynaa sy da penah meet before ni. tp da lama sgt tak jumpe.

Masuk je dewan, salam peluk ciom Yna. pastu nmpak Luna, nmpak Ynn. nmpak Rara. peluk cium mereka juga. then, Jumpa Sis Lyana dan juga Nurul. Actually Sis Lyana da byk kali tegur kt blog. tp xcam muka kan. Tetibe jumpa smlm. auww teruja aiii :D. SIs!! thanks for all da picture :) Oh yaa. Baru first tyme jumpa Ynn. tp da lama gila kenal dia kat myspace, then blog, then fesbuk. tp smlm baru dapat bertentang mata. Sukaaa! comelll cyg diaa okay :)

sorang lagi Nurull. pon bloggers jugak. maybe penah masok blog dia but tak ingt la. tapi tapi muka dia sgt sgt familiarrrr. kan nurul kan?? macam penah jumpa kat luar tapi tak ingt dimana. penat nak mengingtkan balik tp tak smpai2 ke otak. huu takpa nnt ada masa kte meet lagi kte korek korek rasia smpai la ingt kat mana penah jumpa. okay nurull? heheh

layan gmbr la. okay? girlss mahu jumpa lagi buleyy??




Gadis ini sgt tabah. We LOVE u Yna!








Mahu jumpa kamu sume lagi! :)

p/s: gmbr bersama rara suda diUPDATED!


34 comments:

  1. lain2 yg pegang bunga tu bila plak nak naik pelamin?hehe

    ReplyDelete
  2. ,Waaa best kan dapat jumpa! Next time kita hangout ramai2 lagi tau! :p,

    ReplyDelete
  3. bestnyee cik mira dpt jumpa rakan2 blogger..jeles..aha..

    ReplyDelete
  4. besh nyer..mesti syok abis kan dpt jumpe blogger2..huhu..

    ReplyDelete
  5. mencii. nak pegiii tapi bz ngan final project. tak tdo2 lg sangat ngantok. heeee. best oh korang

    ReplyDelete
  6. hai hai :) saje mencelah.. this is MelRomeo :) berbelang2 baju uh

    ReplyDelete
  7. mira...rase mcm penah jumpe je sblm neh..

    tp besh lah jumpe korg2 neh...

    ReplyDelete
  8. ehem2
    nanti nak join jugak...
    lalala~

    ReplyDelete
  9. melz nk jugak mencelah kn


    yay!
    seronok jumpe mira..
    wlupun sekejap je..


    next time kite jumpe lg tau!

    ReplyDelete
  10. yeyy akhirnya dapat jmpe kak mira yang serius cun i cakap T____________T tapi sedihhh sbb skejap gila kn?

    lepastu kak mira bukan nk makan, and and ehem² pun taknak turun kan hHAHAHA

    nxt time bolehh hangout lagi tau tauuu hihi

    ReplyDelete
  11. salam..
    sye suke tngok u ol punye belog. nice =)
    sye juge mngikuti ynna punye life.
    die sgt tabah. kan.kan
    hehe
    hope nk jdik kwn mcm u oll sume.
    :-)

    ReplyDelete
  12. ouh, jelesnye kowang dpaat jumpe...hurmm...

    ReplyDelete
  13. ouh, jelesnye kowang dpaat jumpe...hurmm...

    ReplyDelete
  14. ngee..bez2..kan2? ynaa sgt tabah..^^

    ReplyDelete
  15. TFAA: itu la. :(( msg tfa kat fb lmbt dibaca. huwaaaa

    ReplyDelete
  16. RARA: yeapp sure. nnt kte bwt gath mahu? haha

    ReplyDelete
  17. FATEHAH: haha ktorang amek berkat je dlu :P

    ReplyDelete
  18. MERAHITJAMBU: hehe seronok. tp kejap je dpt jumpa dorang ;((

    ReplyDelete
  19. NIESZ: yeap. sblm ni jengah2 blog je. tak smpat nak jumpe kat luar. now da jmpa da bole jumpa lagi! :)

    ReplyDelete
  20. NEYRA: sian u. takpe. next time ok dear? :)

    ReplyDelete
  21. MELZ: huhu tak sempat mahu jupe anda la melz. sy terlmbat huhu

    ReplyDelete
  22. MELZ: huhu tak sempat mahu jupe anda la melz. sy terlmbat huhu

    ReplyDelete
  23. LUNA: yeapp. slalo kte kat blog, n msg n call je kan. nnt kte hangout lagi ok syg? :)

    ReplyDelete
  24. JOE: ehe bole bole. next time kte bwt gath rmai2 okayy

    ReplyDelete
  25. NURUL: itu la pasal. tp kat ane eh nurul? mira pon tak sure. huhuu

    ReplyDelete
  26. YNN: errr cun? haha mane ade la dik.~ biase biase aje. ynn comell mahu peluk peluk je rase. :D

    ala bkn tanak makan. da lmbat. segan kot. ehe ehe pon segan. dok je dlm keta. kasi gf die besuka ria ngan kawan kawan hahah

    Ynn, nex time jumpe lagi eh??? :D

    ReplyDelete
  27. WAWA: yeap yna sgt tabah. of coz u can. kalo ade rezeki kte jumpa ya bloggers girl~ haha

    ReplyDelete
  28. ADRINA: huhu i travel dr seremban tau. haha :D

    ReplyDelete
  29. ET: yeap sgt tabah. dlm hati dia kte tak tau kan :)

    ReplyDelete
  30. nanti mel buat gathering blogger. u join tau ! :) cheer

    ReplyDelete
  31. MELZ: u nak bwt gathering kee? bwt bwt. konpem i datang punya! hhehhe

    ReplyDelete
  32. wah mau follow.. :P

    xpe Mira..time tu xde jodoh kite nk wat cemane kan.hak3

    ReplyDelete
  33. TFA: itu la pasal. takpe nnt mesti ade jodoh kte nak jumpe ehehehe

    ReplyDelete

This is best brooooooo!