Friday, November 27, 2009

# 329 - Awan Dania VS Attention Please

Ok Ok baru aku perasan cite Awan Dania tu sebijik cam Japanease drama 'Attention Please'. Sgt sgt sebijik cerita dia. cedok kaw kaw punya. Maybe rmai org da tawu. Tp aku baru tau lepas aku layan 'Attention Please' tu smpai habis. Awan Dania siri 2 ni aku tak pasti la plak cilok Japanese drama agi ke tak.Huhuhu ^^

VS

tacaye sile la ke website Attetion Please, baca synopsis dia.
then ada masa layan cte tu skali. bestt ! ^^



16 comments:

  1. ikh3..da kering idea la tu kot..tiru org laen lak..huu..sadis..

    ReplyDelete
  2. 2 2 drama ni memang best gila..cuma awan dania bahasa yang aku paham so amat best tgk Scha..hehe

    ReplyDelete
  3. pasal cite cilok mencilok...cedok mencedok nih...dah biase kat industri mane2...hollywood tiru hindustan, thailand tiru malaysia...
    so tarak hal la...yang penting kepuasan penonton menontonnya.. =)

    so, jgn pikir negative sgt k....just sokong cite melayu...

    ReplyDelete
  4. hi there....

    kalau cedok sikit2 tu xpe la kn..
    kalau dh semua same baik xyah tgk..

    ade gak lg satu cite kat astro juga
    pelakon nyer aaron aziz ngan erra..
    psl peniaga kat pasar...

    mmg sebijik ngan cite cina yg sy pernah tgk kat 8tv...

    tu yg mls kdg2 nk layan drama melayu kat astro,byk yg xbest dr yg best..heheheh

    ReplyDelete
  5. hoho. papepun citer die sempoi... hoho... dua2 citer suka tgk..

    ReplyDelete
  6. tahu lama..tapi layan kan aje..best gak cite nih ;)

    ReplyDelete
  7. kebetulan jela. haish. pengarah kedua2 cite pn manusia gak. so pikiran idea maybe serupe.

    ReplyDelete
  8. ET: huhu biase la tu. kerjasama antara negara hahha

    ReplyDelete
  9. Jantan Terhangat: Yup g best. teksah la same pon. layan aje :D

    ReplyDelete
  10. ADRINA: tak pk negative pon. just terperasan yg cte tu same :)

    ReplyDelete
  11. ZELLA: heheh tu la pasal. tp nak bwt cmne. adat la tu kan. lagu pon ade yg dicilok elody nye. apetah lagi cerita kan

    ReplyDelete
  12. PAEH: yerp best. comel gile 2-2 heroin :D

    ReplyDelete
  13. PSYCHO: bkn kebetulan. mmg da dirancang. kerjasama antara malaysia dan jepun. hukhuhk

    ReplyDelete
  14. SHAHRUL: yaaa scha comeeeeeeeeeel!

    ReplyDelete

This is best brooooooo!