Thursday, December 10, 2009

# 333 - Musim Result Exam datang lagi




Kebiasaan bagi student student UiTM, dgr je rumors pasal result nak kuar sume menjadi cuak, gelabah tak tentu pasal. termasuk la aku. HAHA. tp sem ni aku macam rilek sket, tak bape nak pk sgt result yg bakal aku dpt. Sbb nye bukan aku tak ngadap on9 27/7 mcm sem sem sebelum ni.hari hari aku dihabiskan menjalan kan tugas sebagai student practical. gelabah gila ayat.

tpi hari ni aku off day. so agak cuak la menungu result kol seploh malam ni. untuk menghilang kan rase kegelabahan itu, mari settlekan ape yg patut di rumah ni. basuh baju? kemas almari, masak? masak ke? barang brang pon aku tak beli lagi. nak g masok UiTM tgk nama advisor tp macam malas nak menunggu bas. tskkk. oleh itu mari la kawan kawan UiTM kte menunggu result yg bakal di release kan tu dgn penuh kesabaran.


p/s: Hopefully result memberangsangkan =.=


7 comments:

  1. semoga result memuaskan.. amin...
    ;)

    ReplyDelete
  2. gewd luck ouuhhh!!! ^_^ seraaaammmmmm

    ReplyDelete
  3. gud luck yer..niesz pon ngah wait result ni..takut nyer..

    ReplyDelete
  4. semoga dpt yg terbaik..good luck ek..

    ReplyDelete
  5. mcm ne result???? ok??? chop!! dh sem brape skrg???? kmpus mane???

    ReplyDelete

This is best brooooooo!