Friday, February 27, 2009

# 202 - Ketenangan Please


Aku benci perasaan mcm ni
rase nak pegi jauh²
rase nak tgglkan sume yg aku ade skrang
rase nak bersendirian
nak meluahkan perit
nak ku telan sakit
takde sape bole rase ape yg aku rase ni
aku perlukan ketenagan!
arghhhhhhhhhhhhh

# 200 - Pangkor Here i Come!


gmbr adalah sekadar hiasan semata²

tak kesabaran untuk ke pangkor bersama kengkawan skola dlu
just like reunion la kan
setelah 5 tahun berambus dr skola dlu
smpai skrang ade yg xpnah jumpe lagik
mesti masing2 da berubah kan?
ye lah macam aku sndrik
da gemok kot ThumbsDown
hahahaha
malu siott
about the modul
aku mmg skip that modul
modul mmg 8 of mac
the day that aku still kt pangkor lagik
aku plan nak g pangkor
plan itu ini
last2 aku tak jadi pegi?
no no
pegi tetap pegii~!
weh tasabaaaa rasenyeee
Hot

Thursday, February 26, 2009

# 199 - Yuna - Dan Sebenarnya

Yuna - Dan Sebenarnya

oh bulan
jangan layan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku
oh

Yuna - Myspace

In love with this song

gud job yuna!

Tuesday, February 24, 2009

# 198 - Cabaran menuntut Ilmu

Hayatilahh...

Dari pagi smpai la aku nak balik class.

sungguh mencabar perjalanan aku utk menuntu ilmu(oiceyhh)
Pegi class naek keta. Masuk UiTM, pak gad suh parking kat padang kawad yg sgt jauh dr fac.
Bas disediakan. Thanx god. but
Naek bas tak smpai fac. Sbb jalan jem gile. cz ade event CAIREX kat DSB nun
so student tak leh nak park area fac. dem!
Jln kaki plak dr bus stop seroja smpai fac.
Naek tangga, naek bukit
dgn beg laptop sblh kiri, beg buku sblh kanan
DAN
2 buku teks yg tebal nak mati di pegang di tangan

Sampai fac, clas pkol 8.30 suppose lec nak gune laptop. tapi tak gune. huh..
Pkol 10.30 cls batal. Lec takda. buku teks tbeal dibawa dgn sia²
ptg blk kol 6.10 br kuar cls.
bas takda nak pg kt tmpt parking keta pg tadi.
jln kaki dr fac smpai padang kawad dgn bermandi hujan
n baru 2nd day p****d. dah mcm tumpah darah.
lemah gile badan...

Tabahkan hati hambamu ini YA ALLAH

#197 - Closing blog?

Ketandusan Masa
Ketandusan Idea
Blog Semakin hambar
Pengunjung semakin berkurangan
Mcm nak close jek.





tp

















sayang



















kawan-kawan






the past entry








and all about blog












emm

I'll think abt it

Saturday, February 21, 2009

# 195 - Hodobodoh!


Janganlah ade Modul kt fac aku 8/3 ni
aku nak pegi pangkor ni.
dgr ura² modul 8 Mac ni
time tu la aku nak g Pangkor
aku da plan g Pangkor (Reunion ngan budak² skola) tu dr last sem lagi tahu tak
takkan lah aku nak cancel kan Pangkor tu semata nak pegi modul 'tut' tuh
arghhh benci la
mesti konpem aku repeat!!
bodohodob!

# 194 - Happy Saturday!




hai kawan kawan

ha aku tahu korang mesti rindu aku kan kan?? bahaha. skang ni seminggu skali jek baru aku dpt on9 kamu org tahu. oh seday bukan?

kamu org tahu tak? mesti kamu org tak tahu kan sbb kamu org bukan berada bersama aku. oi merepek ape plak ni. aduyai.

tak de lah. last week aku sgt la tensen. mengape? pada hari khamis yg lalu aku mempunyai 2 (DUA) test dan satu presentation penting. ya sume itu penting. tapi aku jawab maen² dan aku present juga main² sbb tak cukup masa nak study 2 subjek sekali gus. ya. aku jawab ikut suka aku lah. tatapi lah muka budak tensen ini



comel tak? ungu ungu gitu. kahkahkah. sbnrnye aku tak tahu lah nak mengupdate ape kali ini. sbb semacam otak buntu bila sudah lama tak mengupdate kan blog aku. rmai kawan-kawan baru yg dtg menjenguk blog ku ini. terima kasih semua. maafkan aku sbb lmbt mereply msg-msg kamu semua.

marilah kite mensidai gmbr² hehehe. gmbr2 bersame cik wanie ku sayam :D






oke sekian saje menyidai gmbr bersame cik wanie sayam. hahah wanie jgn maraa. huheuhue



nmpak tak gmbr kat atas tu ape? nmpak kan. haa smlm baru berangan nak gelak² tgk cite upin ipin kan panggung wayang kan /aytskema\ tetibe smpai sane sume dah full? wth. waaaaa bengang tahap cipan aku. last² dr aku tak kuar duet pegi soping tetibe terbeli selai baju. ngeeee naseb cantek. bahahha

tetibe rindu kat die la

Wednesday, February 11, 2009

# 193


Currently BUSY
I'm Sorry!
;(