Friday, October 30, 2009

# 316 - Mencari bilik untuk disewa di SHAH ALAM

Sedang mencari bilik utk disewa around sec 7 or sec 2 Shah Alam.
Untuk sy SEORANG
Price range RM150 (including water n electricity) and below.~
Senang dapat public trnsport utk ke town. (al-maklumla takde trnsport sndri) sape sape ade info please email me~
roxyguys@yahoo.com
need it b4 30 Nov 2009 =.=
thanks ! ^^





Tuesday, October 27, 2009

# 314 - Life is unpredictable




Thursday, October 22, 2009

# 312 - Mari buat duit lagi




http://www.catcheye.com.my/?r=3254

Mende baru sign up da dapat RM1?
Satu lagi cara baru nak buat duet tanpa menginvest ape2 duet anda
Macam adverts macam Nuffnang
tp yg ni kte perlu sign up saje
try la kawan kawan :)

Just klik url atas tu k?


Saturday, October 17, 2009

# 311 - Facebook menemukan kami kembali

Memula aku bergiat dalam internet ni gile btol ngan Friendster. Asal on9 je friendster. friendster tu la tmpt aku keep in touch ngan member² lama. pastu evolusi KL drift plak. eh sala evolusi Myspace plak. Myspace tmpt bersuka ria jek. mostly member² aku yg bukan dari alam maya ni tak layan myspace. and now evolusi FACEBOOK plak. Sejak dua menjak tiga menjak ni aku kembali bertemu dgn kawan kawan lama aku yg dah lama gila lost contact. bukan kawan je, cikgu skola rendah pon jugak~

Firstly aku jumpe member skola rendah aku time darjah 1 dlu. SK Selayang Baru 2. Aisyah Jamaluddin. Time dajah brape tah dia pindah, langsung takde dgr kabar brita.Jumpa kat facebook tgk dia da nak kawen. Invite aku g wedding dia 24 October ni. laen gila da muka. kalo jumpa kat luar aku rasa konpem tak knal la.

\
kad jemputan yg ditujukan kat aku,
tp budak biadap tu sukati hati mak bapak dia je nak bukak




Kawan darjah satu aku da nak kawinn
wuuuu aku bila lagi?


Secondly, member time skola menengah. SMK Darul Ehsan, Selayang Baru. Time dr skola rendah smpai la form 3 aku same class ngan dia. Siti Nora Omar. Muka dia cam Cina. Ingat dlu time form 1, form 2 aku tak pkai tudung agi. kalo kitorang kuar bedue mesti org ingt kitorang anak cina. HAHA. time form 4 dlu dia da pindah masok skola teknik. Lost contact jugak. Pastu baru baru ni jugak aku jumpa kat facebook. Dah kawen anak nak masok no 3 dah. pergh. sumpah tekejut aku time tu. dia kawen lepas skola dlu. Ish ish sume da kawen ni. Skang ni da ada bisnes sndri. huuuu

Thirdly, Cikgu skola rendah. Cikgu Sabri & Cikgu Faizal. 2-2 cikgu ni rapat time skola rendah dlu. time darjah 6 mmg kamceng a ngan cikgu² ni. time tu dorang tak kawen lagi. skang ni sume da kawen rmai da anak. hehe. macam tak caye jumpe cikgu skola rendah balik. HAHA.

Fourthly, jumpe budak yg admire aku time form 1. HAHA sumpah kau mmg perasan Mira. KAHKAHKAH. ado ku kisah? ehehe. Aku tak layan time tu. sbb macam pelik la die tu. tp skang aku tgk macam dh kacak skang. da ade gf da pon. HAHAHA. Sapa nama dia? ishh mane bole sebut... shuttt

Lepas ni jumpa sape plak eh? bakal suami? KAHKAHKAHKAH

yang suka;

Friday, October 16, 2009

# 310 - Perlakuan biadab


Entry ini mungkin berunsur kemarahan, kebengangan dan ke ke ke tah la.
Knape kau tak reti hormat privacy org langsung ha perempuan?
Ko dah tau surat yg smpai kt rumah tu surat aku
tertera nama aku
terpampang besar nama aku
bwt pe ko nak bukak gak surat tu?
Dok uma sewa ade benda yg boleh dikongsi
ada benda yg bukan utk dikongsi dgn kau
Even kawan baik aku sndri tak bukak surat tu
ape hak ko nak bukak surat tu bagi pihak aku?
dah la bukak surat tu koyak dgn rakus pastu letak je atas meja study aku
ape ke bodoh sgt kau ni? Mmg la surat tu tak de la private mana
just Wedding invitation member aku je
tp beragak la hak orang
privacy orang HORMAT
paham tak HORMAT?
Da byk besabar ngan perangai korang kat umah ni dari ari tu lagi
Kau smoking dalam rumah
habis 1 rumah berbau rokok
kau tu da la budak lagi
umur setahun jagung baru 19 thn
mak bapak anta belajar jauh² kau buat perangai cmni
Aku doakan kau cpt la sedar ngan ape kau buat ni


yg bengang;

Wednesday, October 7, 2009

# 309 - Blog pengsan sekian lama


Sudah lame aku mensepikan diri dari dunia blog. dan mula la ada suara suara halus yg membising suh mengupdte blog. bwt mende ko entri same jek? alah weh aku malas + tak ada masa nak update lah. 2 weeks lagi aku da nak final. oke sem ni TAK ADA STUDY WEEK.! i repeat TAK ADA STUDY WEEK! mati lah aku >.< 28 October FINAL EXAM bermula!

Macam macam aku nak story. tapi akan melampau byk sgt dan korang akan mula bosan baca blog aku yg da tak bermaya ni. oh sedeyh! >.< aku macam nak ceritakan pasal lelaki lah. boleh tak? bole la bole la. !! sukati aku la weh. aku nak cte pasal ape. tp skang aku malas nak update. Lately ni macam macam aku observe pasal LELAKI ni. macam macam la aku nak critakan ape yg terjadi selama ini. tp nnt la eh. uhhhh

weh weh esok aku g PENANG! yuuuwwwww. honeymoon? pale otak hangg. ops sori tekasar bahasa =P tak lah weh. aku ada trip g PENANG. Under subject class aku la. setelah sekian lama aku strugle utk melasanakan projek ini, akhirnya sampai masa jugak aku ke PENANG bersama rakan rakan dan lecturer. sape org PENANG? mai la jumpa ceq kejap. hehehe Doakan perjalanan kami selamat pergi dan selamat pulang okayh?

eh one more thing,
doakan uwan(nenek) saya selamat menjalani pembedahan di hospital TAWAKAL esk pagi.
AMIN


MIRA OUT TO PENANG 8 0CTOBER - 11 OCTOBER 2009 !