Thursday, December 31, 2009

# 342 - Last entry 2009


org bwt last entry aku pon nak bwt last entry gak. HAHHA =.='
esk new yr dan aku masih bekerja
makin hari makin seronok plak aku bekerja
heeee~
nnt la aku upload gmbr2 time tgh keje
tp selai gmbr pon tak de lagi sbnrnye
ye la time keje aku mane leh pegang fon
bukan cam korang korang korang dan korang yg keje kt ofis tu
huhuu
sape sape nak jumpe sy sile hadir ke MPH SACC Mall Shah Alam
HAHAHA mati aku kang tetibe ade org usha aku semacam
aku takenal plak
kehkeh
sape sape yg kenal tegor tegor la yek.
gua pekeja yg dedikasi
kahkahakh
ok stop
esk keja
p tidoq mira
slamat malam
Salam tahun baru dari sy Eira Syazira
opsss
terperasan plak
salam tahun baru dari sy Mira Edora.


kehkeh.
daaaaaa~


Wednesday, December 23, 2009

# 338 - L.O.V.E


People continue to love in spite of the pain, tear and heartbreak
May be because
Pain made them stronger
Tears made them braver
And heartbreak made them wiser.

Love is easy to feel
So hard to explain
Easy to get
So hard to let go
Easy to spell
So hard to define
Yet everyone is still
Taking the risk

Sometimes the love we’re looking for
Is right in front of us
Too close for the eyes to see
So, close your eyes and
Let your heart to see for it self.

If someone would ask me what a beautiful
Life means,
I would lean on your shoulder
And hold you close to me
And answer... ‘Like this’

Love is something special
A treasure I want to find
To other, love is blind
But for me
It’s not true
Coz when I fell in love,
I saw you.................

Friday, December 11, 2009

# 334 - Entry emosi

sejak mula practical, aku keseorangan. pegi keje sorang. balik keje sorang. rehat time keje sorang, balik keje sorang. kat rumah pon sorang.tiada lagi gelak tawa rakan rakan. tiada lagi terpekik telolong, tiada lagi berkongsi cerita, tiada lagi melepak bersama, tiada lagi makan bersama, tiada lagi mengadu sana sini, tiada lagi itu semua. aku sunyi. merindui Nur Hazwani Zahariman. Wanie adalah sahabat yg aku kenal sejak awal memulakan degree setahun yg lalu. Walaupun baru kejap aku kenal dia, tp aku selesa berkawan dgn dia. byk benda yg ktorang sekepala. heyy u all, korang jgn bwt assumption mcm tak bermaruah okay. aku sepak sekor². Ya sgt marah bila perkara ini dibuat main main. Huh.

Kenapa mudah sangat sekrang ni untuk aku mengeluarkan air mata? i can't control my self. aku blum dapat menyesuaikan diri dgn keadaan ini. i'm alone. Mane kawan kawan??

*Hidung tersumbat, mata sepet, suara sengau. Be strong mira.

Thursday, December 10, 2009

# 333 - Musim Result Exam datang lagi




Kebiasaan bagi student student UiTM, dgr je rumors pasal result nak kuar sume menjadi cuak, gelabah tak tentu pasal. termasuk la aku. HAHA. tp sem ni aku macam rilek sket, tak bape nak pk sgt result yg bakal aku dpt. Sbb nye bukan aku tak ngadap on9 27/7 mcm sem sem sebelum ni.hari hari aku dihabiskan menjalan kan tugas sebagai student practical. gelabah gila ayat.

tpi hari ni aku off day. so agak cuak la menungu result kol seploh malam ni. untuk menghilang kan rase kegelabahan itu, mari settlekan ape yg patut di rumah ni. basuh baju? kemas almari, masak? masak ke? barang brang pon aku tak beli lagi. nak g masok UiTM tgk nama advisor tp macam malas nak menunggu bas. tskkk. oleh itu mari la kawan kawan UiTM kte menunggu result yg bakal di release kan tu dgn penuh kesabaran.


p/s: Hopefully result memberangsangkan =.=


Friday, December 4, 2009

# 332 - Anugerah Dewi Blog



Anugerah Dewi Blog telah diberikan kepada sy daripada adik angkat ku Dato' Dzul Fiqri yg kacak lagi comel. *ni bukan bodek ye dik =P*

Criteria kenapa sy diberi anugerah ini sila lah melawat blog beliau yg mengandungi entry² terangsang memberangsangkan.

kadang kala membuat kan sy tergelak sorang sorang macam org mereng gelak dpn laptop sorang²
Mekasih Dato' Dzul!
=)))))))

http://aboutjonny.blogspot.com/