Wednesday, June 16, 2010

Hepi sangat

Knape?
eh sukatilah nak hepi

2 in 1 maybe?
ekceli yg buat aku hepi sgt² ni hari Jumaat lepas

where is
eh tetibe ckp omputih plak

1) Result semester akhir dah release
2) Job baru!


Okayh firstly
Result last semester n officially ALUMNI UiTM Shah Alam

mcm sem sem lepas, dalam entry aku release kan result aku kan?

kali ni adalah result terakhir aku relase kan dalam blog ni.
eh mcm da tanak smbung blaja je ko ni mira?

as for this time being definitely yes

tak terpk nak smbung blaja lagi


how's ur result mira?

okay okay saje

disebabkan result kali ni just result practical n report saje
so pointer pun takde naik n turun o.o1 dr sem lepas
angan angan ku untuk mendapat 1st class degree time Convo nnt tidak kesampaian
tapi alhamdulillah. besyukur sgt dgn ape yg aku dpt.

time Diploma dlu pun aku tak de dpat result cmtu.

Alhamdulillah la last CGPA: 3.42
thanks to sume yg mendoakan aku
Especially to my mom n my dad that always pray for me.

itu cerita dapat result. time nak menunggu result tu bole bukak kat web tu pon aku da memaki hamun dah. biasa la bila da bepuluh ribu student uitm bukak web uitm nak cek result, server jem la ape lagi.

Secondly is

My new job

Pagi tu plak aku pegi 2nd interview kt HQ company tu kat area KLCC. 1st interview bole view kat SINI. The interviewer is Chinese. Try to be confident with all question she ask me. okay okay saje la. coz tu 2nd interview. n 1st interview aritu org tu da tau sket² background aku cmne. so straight to the point je la pasal position yg aku apply tu.

time on the way balik tu, dpt call dr HR manager co tu.

"Hello Amira, Tiffany here. How's ur interview? bla bla bla. U can get the offer letter from me bla bla bla..."

Alhamdullillah, sy dah dapat keja baru.

.....
....
...
..
.

will move to Bandar baru Ampang soon. bye bye Shah alam

will starting my new job at Mark and Spencer 28th June 2010

will adapt with new environment





thanks to HIM. Really you syg

7 comments:

  1. laa..jd org bndar bru ampang la nti erk??

    ReplyDelete
  2. cikamiea: ape yg terbaik nye dik? :)

    rossa: yerp. da jadi org ampang la plak lps ni

    ReplyDelete
  3. ko kat sane mengulang dari umah ke?huu...semoga menjalani keje baru dgn tabah!!chaiyok2!!!hehehehe...

    ReplyDelete
  4. huaa.. great!! gud luck oke.. hehehe

    ReplyDelete
  5. rossa: tak la.. aku sewa kat ampang plak.. huhuh

    starzieti: tq darlink :)

    ecah: thanks ecah :)

    ReplyDelete

This is best brooooooo!