Saturday, July 10, 2010

10th July 2010

10 July 2010

Happy Birthday My Love!

Secret Recipes@BB
1 slice choc Indulgance with choc blended & mocha blended. Happy Birthday Sayang. ;)
(Dia senyum. Senyum yg sgt bermakna. Senyum yg buatkan aku gembira dan bahagia)

Tasik Titiwangsa
We went for our outdoor activity together. Jog at tasik titiwangsa. Penat oke jog ngan dia. lari nak non stop. awk tu lelaki. sy ni pompuan. awk tu ringan. sy ni da la berat. da la lamea tak jogging. baru last week start jog kat titiwangsa tu. 6.30pg kononnnn~ last last 7.30 kat tasik tu. steADY la sgtt ahaha

Green Box@Sungai Wang
For the first time, we went to karaoke together. Actually dia dipaksa ke karaoke. HAHA. cian dia. nak masok karaoke tu macam nak g beperang. "kenapa mesti karaoke?" "kenapa karaoke ni ada?" "kenapa karaoke ni x tabakar je?" It's okay syg. on ur birthday going to karaoke together for the first time. hehehe. tp da masok karoke tu.. haaaa nyanyi puas puas. sedap pon soree. nnt nyanyi duet lagi ek ek? "Dua Insan Bercinta" hikhikhik

Gasoline@Times Square
Kedai tu sempoi je. Makanan sedap. Environment pon style la. makan lepak duduk besila je. Customer bole choose either nak duduk besila ala@ japanese style or nak duduk cam biasa kat meja tu. but then ktorang pilih utk lepak² santai besila je. org melayu pon makan duduk bersila kan. hehe. Order makan cam biasa. menu mmg byk smpai tak tau nak pilih. yg spesel order time tu Dragon Ballz. Mmg style n sedap. takde gmbr plak. masing masing dok melantak je. kenyang syg? smpai mengantok ye makan? hehe. setiap kali die senyum setiap kali hatiku bebunga bunga ;D

tp the bad site pasal Gasoline kt TS ni, service. service dia tak memuaskan ati. seriously. aku penah makan kt last year. on my birthday last year with my bro. service is the same. tak tau la Gasoline kt Sungai Wang cmne plak.

http://cikmiraedora.blogspot.com/2009/11/325-celebrating-bornday.html

GSC@Pavillion
She's Out of my League. So - so je la cte ni. best lagi cte Back Up plan. Actually nak tgk cte Predator. Dia minat cte tu. But then full. n one of his friend kate cte tu tak best. So tgk la cte laen. Nak tgk cte Ecplise lagi laaaaaaaaaaaa fulllllllllllll. Nak lagi plak time tu ujan. mmg la lagi rmai org kat GSC tu membeli tiket. Sbb kan cte tu macam so - so je. Menguap dalam movie hall pn byk kali jugak la. dgn badan tak selesa. cian syg. tetido die. hehe. 1st time die tetido dlm wayang. Selalu aku je yg tetido dalam wayang. smpai abes cte aku bantai tido. HAAHA.

Plan sbnrnye nak g Tasik kt Kepong ptg tu. Men layang layang. but then skang kan tgh musim ujan. hancus lebus la plan nak main layang layang tu. hukhuk. takpe next time kan sayang?


Ehee that's lil bit story about me n him. Celebrating his birthday together. Enjoying each moment with him. sooooo many things we talk about. sy hepi bila dia hepi. sy bahagia bila melihat dia tersenyum. Once again, Happy Birthday My Love.!


entri tiada berunsurkan gmbr.
tiada gmbr di captured sbb telupe.
aku tau tenung muka dia je.

HAHA.


ok bai.

3 comments:

  1. mak ai..byk gak tmpt kita g ek..hahhaa

    ReplyDelete
  2. aha baru tahu.? kan kaki masing masing macam nak tecabut. huhuuhu

    ReplyDelete
  3. waaa..banyak aktiviti..mahu tenung dia jugak..ngee

    ReplyDelete

This is best brooooooo!