Saturday, July 31, 2010

Comelnyeeee anak saya

Nur 'Aaliyah bt Abd Halim

4 Julai 2010

Comelkan anak saya?
siap cenyum lagi tau.
ngeee. cium cium dia.
Hihihihi
Anak saya ke?
bila masa saya kawen?
ish ish
kalo saya kawen suree la saya jemput korang korang dan korang sume.
dah tu anak sapa plak tu?
heheeh
tu la anak buah PERTAMA saya.
anak angah & kak ngah sy
yeayyy sy da jadi auntiee!!
auwww
aunti gituww. nak modern je.
auntie Mira yg somel?
ke auntie Mira gorges?
Hahahaha
At last kt rumah nnt panggil Mak Lang saje.
Heeeeeeeee sy sukeeeeeeeeee ada anak buaaaaaaaaaaahhh
sbb da lama kan takde budak kecik kat umah
hehe
sy suka budak budak.
ye ye sy tahu la kauorang akan cakap
"eleh, org dah ada anak buah bederet² kau baru sorang e pun nak kecoh"
eh mmg la nak kecoh sbb baru anak buah PERTAMA.
Gegirl plak tu
best best
sy dah bayang kan dah
nnt time raya mesti dia pkai baju comel²
saya sure la bli barang2 baby comel²
gegirl punya lagi byk choicee~

Tahun ni beraya dgn ahli keluarga baru.
Abah dah jadi atok
Mak dah jadi wan
Along dah jadi paklong
Angah dah tentu² jadi 'Abah/daddy'
Kak Ana dah tentu² jadi 'Mak/mama'
Ajim dah jadi pak cu panjang =P
Saya plak da jadi Mak Lang! eh tamau la,
'Auntie Mira'.
baru gorges sket.
HAHAHA


5 comments:

  1. ok..sumpah mluat..autie debab

    ReplyDelete
  2. Lalala~ auntie mira yg gorges + debab sket jee

    ReplyDelete
  3. miraaaaa abg alim dh ade baby?oh nooo bertambah lagu satu 'cucu' makteh la ni??ohh im too young n cute to b a granny.hahaha
    cucu2 kene panggil i Granny Kerry ok?tok2 tak maen la.hahahah :p :p

    ReplyDelete
  4. makteh: haaaa btol la tu. makteh da jadi granny la. hehe bpe rmai cucu da makteh? ;p

    ReplyDelete
  5. errr..tak sure plak.dh brapa anak buah mira?itu la jumlah cucu makteh.hahahaah
    just harap2 khairi(anak paklong) tu tak beranak2 laa..lau tak mati laaaaaaaaaaaaa.betoi2 jd nenek T_________T

    ReplyDelete

This is best brooooooo!