Saturday, July 31, 2010

SALT; Angelina Jolie



4 stengah/5 bintang aku kasi
mane pegi lagi stengah?
heh. agak poning sket cite dia
kena paham dari mula
kalo tak paham dari mula lost di akhir cerita
tp mmg terbaik la
Selalunya bila cite action je aku mula la menguap²
sbb aku bukan type of person yg suke sgt cite action
tapi kali ni mata aku segarrr je tgk
Heroin terbaik dari awl hingga akhir cite
Evelyn Salt; Angelina Jolie
admire sungguh mulut dia tuh
fuhhhh~

Harus tgk okay?
kang kata wajib kang bedosa plak.
so HARUS tgk!

p/s: duduk line ke-3 paling depan pun sanggup. tak sia sia lah beratur panjang dan tetibe kaunter seblah buka, aku terus la pegi beratur paling dpn. HAHAHA

3 comments:

  1. sama laa...suke dgn mulutnya.uhuk..

    ReplyDelete
  2. saya ni jenis tak tengok wayang..tunggu kawan2 bawak balik cd je la..hehe

    btw,org cakap saya macam angelina jolie..

    hehe,tipu je.

    ReplyDelete
  3. merahitujambu: yaaa mulut dia sexy habesss

    ella: ye ke? huhu tp tk cd ngn wayang beza tau. i suke bwt movie marathon bila time ada duet la haha

    ReplyDelete

This is best brooooooo!