Monday, August 2, 2010

The 'A'




Nama sape yang start dgn huruf A?
angkat tangan sket.
ha ok ok. bagus bagus.
Ape best nya nama bermula dgn huruf A?
dan apa tak best nya nama bermula dgn huruf A?

Nama sy sendri pun start dgn huruf 'A'
Amirah.
that's it.
Simple, short and sweet.
HAHAHAHA

Bila pegi tmpt² baru or nak daftar tmpt² baru ke ape ke kan, orang orang tu suka suka tmbah nama sy. suka suka je letak 'Nur Amirah' suka suka je letak 'Siti Amirah' marah jugak la kan bila nama kte di tukar suka suka hati. Then bila ckp, 'nama i takde 'nur/siti' la. Amirah je.' bole dia ckp 'pendeknya nama?' Ha'ah nama pendek je. Nama panjang panjang pun at last panggil nama pendek (nick name) jugak kan?. tgkla skrang nama yg sedia pendek ni pun dipendekkan lagi menjadi Mira. wuwuwuwuw~

Time time skola/u dlu paling la menyampah time benda benda penting macam exam ke presentation ke lect mesti nak ikut alphabetical order. sy la orang pertama yg kenaaa. kalo time time da mmg btol btol besedia tak kesah la kan. dapat plak time tak besedia mampuhhh. redha je la.

Tapi yang best nye boleh abes cepat. i mean kalo macam nk pegi daftar ke ape ke kan dorang slalu guna alphabetical order. so cepat la aku abes. nak lagi time nak dpt loan PTPTN dlu, org org nama 'A' la dpat dlu berbanding dgn nama 'Z' hihihi

Dulu kan time sy darjah 6, time UPSR tau. sy nakal siket. nakal siket je. time exam UPSR tu kan, sy duduk blakang budak pandai tau. budak pndai tu pun nama dia 'A' la kan. sapa nama dia mane boleh bg tahu. hihihi. pastu kan time paper ape tah sy tak ingt, tp sy macam tertiru jawapan dia. sbb dia angkat ketas jawapan tinggi tinggi sape suruh. sy boleh nmpak lah dari blakang. nakal kan sy? HAHAHA.

Family sy pun sumeeeee bermula dgn huruf A.

Abah: Anuar
Mak: Azirah
Along: Amiruddin
Angah: Abdul Halim
Sy: Amirah
Adik: Akmal Hazim

we are the family of 'A'. coool kan?
*tiba tiba je*

bakal husband *insyallah* sy pun huruf A jugak. hihihi

i love love loveeeeeeee my name ;)
thank you mak/abah!

so guys what's ur name?

4 comments:

  1. name ery tergolong dalam majoriti
    NUR
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. Ery:nur ery farieha kan? hhehe

    ReplyDelete
  3. nama diberi Nor Amira.. amcam? dulu mama ckp nk letak Mira Edora, tpi last2 xletak sbb glam sgt.. so jd lar Nor Amira.. hehehe =)

    ReplyDelete
  4. nama sy pon bermula dgn huruf A..semua family pon huruf A..kecuali ibu.ngeh2

    ReplyDelete

This is best brooooooo!