Saturday, October 2, 2010

Berpindah Randah a.k.a Nomad

Berpindah randah atau dgn nama laen nye nomad. Tu la yg aku alami sekarang. Hidup aku asek pindah randah je. Pecaye takk tahun ni je aku da behijrah ke 3 tmpt berasingan dan 3 kediaman berasingan dan berkerja di 3 tmpt berlainan. er. tmpt keje tu tipu. 2 keje je thn ni.

7 Dis 2009 - 17 June 2010 
Pengalaman yg takkan aku lupekan smpai bila². Aku sgt seronok berkerja kat MPH@SACC Shah Alam. Selanjutnye kisah aku kat MPH@SACC bole bace kat sini ye MPH@SACC in memory.

Lame dah aku tak update blog ni. kemalasan melampau bersama internet yg slow macam harem menjatuhkan smgt aku nak udate blog dgn suka ria nye. heh. so layan je la cte da basi ni yek :D

Time pose ari tu aku bekesempatan la berbuka pose bersama mereka. Walaupun kejap je jumpe dorang, tp sgt hepi. rindu sgt ngan dorang. Time tu kak long, kak ct, jo n beberapa budak praktikal je yg keje. Abg Kamal, abg din n kak zai cuti. Ingt kan kak zai ade. sedih je Then ex-staff MPH pun dtg jugak. Berkumpul lah kami. Megat, Nad n aku. Kerol x dpt dtg. blk kg lak die. Baha yg coti pun dtg jugak. Thanks Baha!. 

Mari layan gmbr
Me, Kak Long, Nad, Kak Ct, Joe, Megat, Bahar.

staff, ex-staff, staff, ex-staff, ex-staff
Rindu korang. Kak Zai takde pun ;(
Bakal bisnesman practice merasmikan kedai ;P

Hooo pic time buka pose tade. sume melantak tak hingat nak amek gmbr. hoho thanks kak long for the Satay! Wiwit, kak long pregnant. weeeeeee Congrats Kak Long.!

Who's Kak Long? She's my boss! :) Sooooo kind sooo friendly soooo sporting.!!


will be continue..pindah randah part II


No comments:

Post a Comment

This is best brooooooo!