Tuesday, October 12, 2010

Ex-PLKN Cancun Park, Pasir Mas, Kelantan


Tahun 2005, kami sume sume di sini. 



NOW!


Tahun 2010. tahun ni la kan, 091010 kami betemu kembali. Nak bwt reunion ni bukan senang tau. i repeat bukan senang. Bukan senang nak kumpulkan SEMUA. bukan senang nak contact balik rakan rakan time kat kem. Bukan senang nak invite sorang sorang. bukan senang lah senang cite.

At last terlaksana jugak reunion ni. Thanks kepada organizer fara@bunny. Kalau nak harapkan hamba allah sorang tu, mmg tak la kan. Beriye suruh bwt, tak kesah la bila, tapi sendiri tak datang. hampas gas. Yg dia tahu mengarah je. Hello. Bukan dkt kem lagi lah nk mengarah arah org.~

Sebulan kot plan sume ni and cari contact balik nak kumpulkan sume, sedih wooooh invite tak dtg. kan bunny? kan bella? At last just 7org je dtg. Jadilah kan? yg laen masing masing ada hal. tp ada la sorang tu kan, boleh pulakkk tak bgn tido smpai kol 12tghari? hampeh btol si rashid ni. 5org gadis dan 2 org jejaka.

Deyyana, Bella, Ima, Me, Pau, Fara, Halim
Just have fun kt TGI Friday tu. TGI tu dah macam tmpt ktorang. Macam ada share pulak. dr 1.30pm smpai nak dekat pukul 6pm ktorang lepak situ. 





So this is our game. Basically sume task yg ktorang dpt sume yg berkaitan dgn Kem PLKN Cancun Park.

Pau; nyanyi lagu love song kat TGI tu. time tgh² rmai org tu
Ima; mntk no fon any guy kat TGI tuh. mmg slumber :P
Bunny; ugly truth-who's ur crush? hihi
Dd; paling senang, motto cancun park dulu, jerit kuat² style komandan
Bella; artis of the day. kne make up dgn profesional make up artis. pau gabuss.
Halim; Minum air yg masam gila nak mati dalam masa 3 minit smpai dia macam nak nanges nak balik rumah n bg tu mak dia. HAHAHA
Aku? : demmm kne bwt exercise tgh2 org rmai tuh. star jump, tts, golek² tgn demm

5 gadis
2 jejaka
borak borak borak. mengingat kisah silam. org tu skandel ngan org ni. budak tu kawtim ngan jurulatih melepak kat luar kem. padahal time tu kena dendaa. sesat dalam utan tak kuar kuar. pengsan time kena bebel ngan komandan. menyelam dalam air selut busuk. maen kejar kejar dgn skendel. berebut makanan time supper. kawad tgh² ujan lebat. HAHAHA. omaigoddd. takan lupe smpai bila² la pengalaman kt kem tu.


Comel kan button tu? :)
Tunggu bella amek.
Thanks Bella pick up i kat KTM Kepong Sentral.

thanks to TGI Friday The Curve sbb tak halau kitorang
HAHA

Thanks guysss. U make my dayy :)

p/s; Lepas ni bwt reunion lagi pnggil rmai² okay? masih rmai yg nak pegi but then masing² suddenly ada hal. It's okay guyss. Ada masa kita jumpa lagi ya :)!

1 comment:

  1. wa..bestnyee cik mira dpt jumpa kawan2..heeee


    baju cantik liplap2

    ReplyDelete

This is best brooooooo!