Tuesday, November 2, 2010

Counting Days...

Sebulan sebelum Istiadat Konvokesyen ke-73 UiTM. 5 Disember 2010 sah lah aku menjadi seorang graduan. Tak saba nye nak tunjuk kat mak abah pencapaian aku time degree tu. Tak saba nye nak sarung jubah yg ada jalur emas tu. Tak saba nye nak pegang scroll ijazah. Tak saba nye nak naek atas pentas salam dgn Canselor. Tak saba nyee nak tgk nama terpampang besar kat screen dalam dewan. Even aku tak dapat 1st class degree yg ada 3 bintang kat nama tu, at least sipi sipi je nak 3.5 but its okay. I do my best for my degree :) Tak saba nye nak jumpe classmate. Tak saba nye nak amek gmbar ngan dorang pkai jubah, baling mortar board. Wahhh tak saba nyeeeeeee!


This is me during my Diploma Convocation
Click HERE for my Diploma Convocation :)

Here the checklist before Istiadat konvokesyen nnt; 
(if ada yg tertinggal inform sy ye rakan rakan)
  1. Yuran konvo RM140 - done
  2. Hutang ngan UiTM? Takde hutang - done
  3. Kajian Pengesahan Graduan IPTA - graduat.mohe.gov.my - done
  4. Print borang pinjam jubah - done
  5. Sahkan kehadiran ke Istiadat konvokesyen - done
  6. Baju? baju ape nak pakai?  - not done yet!!
BBA (HONS) (RETAIL MGT) 

Suda bayaarr


Kaji selidik WAJIB jawab

Jumpa time convo ye kawan kawan!!
5 Disember 2010 (AHAD)

7 comments:

  1. waaaa tahniah kak mira, ynn baru je nak konvo dip :(

    ReplyDelete
  2. selamat mengira waktu ye.hehe.btw congrate in advance.:)

    ReplyDelete
  3. Ynn: ehe. lepas ni smbung degree tak?
    smbung je ynn selagi bole smbung :)
    tp akk malas da nak smbung master. HAHA

    ReplyDelete
  4. MERAHITUJAMBU: Thanks babeee :D

    ReplyDelete
  5. SHIMA: thanksss hehe sebulan lagi nak nek pentas haha

    ReplyDelete

This is best brooooooo!