Saturday, November 27, 2010

Entry khas utk Mr A


Kehadapan encek ady,

Tujuan sy menulis entry ini adalah tak tahu lah kenapa. Mungkin macam nak buat permintaan. tpi kenapa dkt entry? kenapa tak cakap depan depan atau msg msg macam kte selalu buat bincang dari hati ke hati? entahla. kenapa tah macam nak mengada ngada pulak kan. sbb aritu macam dah pujuk tapi macam tak berjaya je? T__T

Memandang kan ada lagi seminggu lagi sy nak konvo, ape kata awk pertimbangkan balik permintaan sy? puhleaseee. *buat muka manja* awk dah jelaskan kenapa awk tak dapat nak datang konvo sy nnt pada hari ahad bersamaan lima-haribulan-disember-tahun-dua-ribu-sepuluh. Fuhhh mencungap nak sebut satu satu. 

Okeylah macam ni. Ape kata kalau awk tak dapat nak dtg konvo sy nnt, sb awk nak pegi sana, tp awk teman sy pegi amek jubah hari jumaat tu bersamaan tiga-haribulan-disember-tahun-dua-ribu-sepuluh. ye la macam awk ckp, nnt time konvo sy bizi ngan family jer. time amek jubah tu macam banyak free time lagi utk kite. walaupun dgn kawan kawan, tp sy tetap ada awk. bole kte bgmbar gambaran besame jubah konvo. baling baling mortar bord. posing sane sini pinjam angah punye camera ker?

Erm tp kalau awk nak tahu, time konvo nnt maybe mak ngan abah je yg pegi. yang laen sume tanak ikot T_T kesian tak sy? kesian la. kesian la.awk kan fmly sy jugak. =D praktis make perfect kan syg? okey okey gurau je. kang elok elok bole dipertimbangkan langsung takde timbang tara dah. Angah n Kak Ana ada wedding kawan dorang. Along kat atas kapal. sedara mara takan nak ikot punye? pastu esoknnye (senin) sy da keje plak. oh konvooo

Ape lagi nak cakap? rasenye macam tu je kot? hopefully entry ni  dapat melembutkan hati awk.sekian saje entry khas di malam hari ketika di seremban utk awk pada kali ini. hope fully can hear gud news from u darling.


Lots of love,
IraEdora.


2 comments:

  1. hehehehe..ciannye..encik ady...tolong tunaikan permintaan kawan saye yg cun melechun neyh..kihkihkih.. ;p

    ReplyDelete

This is best brooooooo!