Saturday, November 20, 2010

Hepi bufday to me! :D


Salam korang. Seperti tajuk diatas korang dah sedia maklum kan ari ni bufday aku? so takreti reti nak blanje aku makan ke? Tayah mahal mahal sangat, CHILLIES cukup la. Kalo kat mapley mahal sgt. CHILLIES tu da cukup murah dah aku bg choices kat korang. Aaaaah gila demand kau ni mira. Mane tak gemu bak kate buncet tu. Ah elok ar tu sorang gemu sorang buncet. Heh 

Kenapa tetibe macam series pulak entry ni? entry bufday girl cun melecuns mesti la kena hepi hepi. macam ni. HA HA HA HA. kan nampak nicee entry aku ni. Ciskek la. Mengarot lebay. Mengarot org bace takpe. mengarot tade org bace boleh belah. 

Okay dah. tu mukadimah je. kte teruskan dgn tajuk entry kita pada hari ini. Maka dgn ini, 18 November 2010, genap la umur Cik Mira gurlpren kepada Encek Ady yg ke 23thn.  *clap clap* Wooh baru 23 tahun. MUDA BELIA REMAJA lagi. i repeat. MUDA BELIA REMAJA lagi. Kadang aku pun terlupe umur aku bape thn. 23 ke 24 thn ni? Muda agi upenye. HA HA HA.

Kte masuk part suwit suwit like gula gula kapas kejap. Mlm tadi, i dan kekasih ati eceh tetibe i plak. Malam tadi kekasih ati bawak pegi round² KL. Mula mula pegi soping complex baru area PAVI tu. Farenhait ke ape ek name tah. Jalan² pavi,  farenhait and tenampak tmpt kejadian remaja melayu comolot macam konon kau tu kat NY. Bullshit.

Sambung, jalan jalan tgk suasana KL rmai gila manusia. aku ingt kan rmai je yg blk kampung raya aji ni. ramai tak balik sbb cuti sehari jer kan. Pastu pegi lepak kat Secret Recipes dpn BB tu. The same place we celebrate his bufday. Auw auww. 1 slice Choc Indulgence cake with 1 candle :D Okay i malu okay tiup tiupp lilin ni. fuh fuh fuuuhh. Time dia nak beli kek tu kan, aku cam tak expect la dia nak mntk lilin kat abg tu. 

A: Ady  B:Aku  SP:Abg secret recipes

A: bang, kasi lilin skali bang  
B: *buat muka confuse* tak perlu kot nk lilin²
SP: eh nape lak tak perlu kak. perlu ape lilin ni. walaupun sebatang lilin je.
A: ha dgr tu. walaupun sebatang lilin, perlu okay.

woi woi aku malu. lame dah tak tiup² lilin kek ni. lilin kek org laen slalu la aku tiup fuh fuh fuh smpai menyembur² air liur. HA HA HA. Encek boypren kasi sy jam baru!. dah takde dah jam black mickey mouse yg comel tu. Umo da 23 ade hati nak pkai mickey mouse punye jam? Time kasih encek boypren utk jam tgn yg menampakkan 'kematangan' sy ituw. I love it!! Thank you soo much sayang. Thanks for everything! ♥ 


okey tamat pasal part suwit suwit. aku nak say thanks kat SEMUA kawan kawan sedara mara yg wish bufday aku. ada yg msg, ada yg wallpost kt FB. call? mak ngan boypren je . HE HE HE. semenjak FB dah femes skang neh. macam hampeh bape kerat je text aku wish bufday. HA HA HA. Kalo dulu, smpai aku takleh nak tido smpai hp silent mode terus takde vibrate langsung sbb bunyik msg masok melambak lambak. Sekarang? aku bole tido ngan aman damai. Tapi aku respek suspek la kat dorang yg text aku wish bufday. Thank you so much korang! 

Paling aku teruja kt wall FB aku. dr start 12.01am smpai 11.59pm wall aku tak putus putus dgn kunjungan rakan rakan yg wish bufday. Lebih 100++ wallpost per day semata wish bufday aku. Sweet gila korang! Walaupun friendlist aku ada 471 org. tapi 100++ je yg wish. HU HU HU. Aku tak mntk pon sume nak wish. Just nak compare kan nombor dlm frienlist tu je. 

Makanya time bufday girl kena kerja la. Office mate  especially my boss belikan kek utk celebrate bufday aku. Malu gile weyyyy. Da lame aku tak celebrate org nyanyi² gitu. malu wooooooo.  Time nak tiup tiup lilin kat kek tu kan lighter plak tade. dorang punye la berusaha carik lighter nak nyalakan lilin. Lama gak la amek masa utk cari lighter tu saje. At last dapat jugak. tu pun pinjam kat ofis sblh? HA HA HA. Sweet gila dorang.! Thanks to my boss and them for the small bday party! =D

bufday gurl
sweet strawberry cake! =D
Them!
Mostly sume yg wish bufday aku wish smoge aku cepat cepat kawen. Fuh fuh. baru je aku selitkan cite pasal kawen kat entry ni. Mekasih banyak banyak kat korang. Smoge doa korang dimakbulkan. AMIN. Ape wish aku plak tahun ni? HE HE HE. Sikret la!










Antara wall post kat FB =) Mane gmbr ngan encek kekasih? TIADA GMBAR. HA HA HA. Sebab tade sape nak amek kan gmbr kitorang. Sobss. 

Ape ape pun happy sangat.! 
Thanks SEMUA =D







18 comments:

  1. wah bagusnya staff opis tu semua tak merokok(sbb susah cari lighter). ampang ada nandos tak?

    ReplyDelete
  2. happy birthday sweetie...

    sama sweet macam kek strawberi tu...

    cantik kek! suka....

    ReplyDelete
  3. happy birthday mira..:)
    moga cpt kawin..heee

    ReplyDelete
  4. suwit nyer sume org dskeliling kamo...
    kamo pun suwit gak.wacha...hepi bezday mira.

    ReplyDelete
  5. moga panjang umur di murahkan rezeki

    ReplyDelete
  6. weee..
    happy birthday babe..
    btw, ahad neh free x ?
    come and join me at rockapedia 2010 ;p
    if u free la..
    heee ;)

    ReplyDelete
  7. kak pora: kek sponsor tu kak! :D

    ReplyDelete
  8. Ira: mekasih yunkkk! kawen yeayy :P

    ReplyDelete
  9. hamzah: harijadian? haha mekasih wlaupun agak weird bunyi ayt tu. tp paham maksudnye :D

    ReplyDelete
  10. kak bib: some je yg sweet kak. tak sume pon. huhuhu. thanks kakak syg!

    athirah: thanks cantek!

    ReplyDelete
  11. meeya: heee i kat semban la dear.. balik kampung halaman. ekeke ahad i blk kl. btw, event ape tu darl?

    ReplyDelete
  12. ohh yekee..
    member i punye event la..
    rockapedia..
    tapi i tanak lepak seharian kat situ..
    nak duduk kejap2 jek..
    takpe la camtuh..
    hehe

    ReplyDelete
  13. Meeya: owh. huhu i pon da lame tak lepak event2 ni :P

    ReplyDelete

This is best brooooooo!