Wednesday, December 29, 2010

Blog berwajah baru ala ala Facebook =D


Blog berwajah baru! 

suka tak suka tak?  Ces mira. Kau yg suka lebih kau nak suro org laen suka pulak. ciskek la. Peduli hape akuww. euww euww euww. Menyampah puleww akuww tules macam niewww. 

Ok dah berenti mengarot.

Setelah sekian lame berabad aku tak tuka layout blog kesayangan ni. Semalam baru la aku decide nak tuka sbb jumpe template yg sgt coool ni. Memula blog walking tgk blog kawan kawan kan pastu jumpe la blog adik comel lotey ni Nanae. Korang terjah la blog dia. Same kan kan ngan blog sayep? Hihihi. Tapi dia punye kaler ceklat. aku punye black and white gituuuw.

Nanae la yg introduce aku kat blog yg design template yg superb cool ni. Rindas Template Superb Cool! Go go pegi terjah tgk template² yang dia buat sendiri. Mmg walaweyy la gua cakap lu.

Disebabkan aku ni yg tak brape nak reti buat layout blog sendiri macam sesetengah blogger yg mmg superb pasal HTML ni, so aku pun merendahkan diri la menggunakan template yg dah sedia ada. Just tuka² siket code dia je. Tu pun mane yg aku tawu je la. Tu pun dah pening² lalat aku tgk code code tu. 


Ni layout asal Rindas Template Superb Cool buat. 


Dah macam Facebook plak kan? Ahhh peduli hape aku kalo org nk ckp, sume nye nak FACEBOOK. Blog pon nak FACEBOOK gak. Ade ku kesah? HA HA HA. Janji aku da jatuh cinta ngan blog aku sendri. Baru la semangat nak blogging balik  =P

How was it? Cool tak Cool tak? HAHAHA. 

Welcome to my FaceBlog! 





22 comments:

  1. hamboi belog dia sekaranggg, menawannyaaaaa

    ReplyDelete
  2. alaaa..nak buat tp nnti org bosan lak..dah ler ade fb..pastu blog pun nk mcm fb..huhuhu..maleh le haku..kihkihkih.. ;p

    ReplyDelete
  3. Adah: heee thanks babe! Thanks to Rindas jugak!

    ReplyDelete
  4. Ynn: huhuhu. template sedia ada je ynn. nak wat sndri tareti T_T Ynn punye lagi menawan ! Jeles dari dlu agi tau

    ReplyDelete
  5. Ros: HAHA sape suh ko tuka layout mcm ni gak. Tuka la yg laen. hehe gegirl sgt la blog ko :P

    ReplyDelete
  6. ouh semart.. hahaa.. fb version black and white.. sis, mira da reply komen sis

    ReplyDelete
  7. faceblog ! ouh . memang comel !
    mark zuckerberg xmara ke wat camni eh ?

    ReplyDelete
  8. Mira: hehe. mmg suke black and white :D

    Nana: jum jum tuka layout :D

    Nazryn: haha tah la die marah ke tak. hahah biaq p la kat die

    ReplyDelete
  9. cik mira..sy tetap suka baca awknya

    ReplyDelete
  10. Athirah: Thanks a lot dear! i now u yg slalu komen blog i eheh :D

    Shima: lai lai tuka :D

    ReplyDelete
  11. nak gak cenggini..yuuuuuuuuu~

    ReplyDelete
  12. cantik..aah cm fb..jom terjah blog saya plak..haha..

    ReplyDelete
  13. thx a lottt dear 4 write about my site ^^
    malu sangat ~_~(blushing)
    i'll do my best 4 all off my frenz ^^v

    ReplyDelete
  14. kak bib: hikhikhik meh mira buat kan meh :D

    ReplyDelete
  15. Norsha: hikhik da terjah da. DIE HARD FANS korean ek? huhu

    ReplyDelete
  16. Rinba: hehehe no bigge dear. ur template super cool! :D

    ReplyDelete

This is best brooooooo!