Thursday, December 16, 2010

Makan makan dan makan


Lame kot tak layan tag tag ni. mula mula berblog dulu sibuk ngan tag je. HAHA.
Skang layan tag yg best best n time aku rajen je. kehkehkeh.
Ok mari layan tag pasl makaaaaaaaaaaaaaaann.
Nyummmy!

1. Bagi 3 makanan yg korang paling suka dan sila bagi specific nama makanan tersebut and the way you like it.
masakan mak of coz.
pecal lele/pecal ayam sambal die pedas dowhhhhh
segalaa yang pedas. kenny rogers black paper kuah extra dik. fuhhhhhhhh

2. jenis air apa yg korang paling suker?
air putih/masak/skyjuice. ceh nak skyjuice gak. ai kosong sudah
milo ais kaw kaw
barli ais

3.Which type of food yg korang prefer,pilih 3... malay,chinese,japanese,westren,italian,mexican,arabian?
malah
western
chinese

4.Apa makanan yg korang paling expert masak?dlm kata lain,xyah tgk resepi tp at the same time bila org lain rasa,org akan kata 'wah!gila sedap'
nasi goreng cili api. betul betul kawww

5.Semahal mana korang bayar tuk makanan korang?
er er. tak ingt. TGI, CHILIES pehal mahal sgt weh? aku melantak je

6.Beri nama restorant favourite.apa makanan kt situ yg paling sedap?
kedai makan tu takde name, tp kat food court sri nilam kat ampang. pecal lele/pecal ayam mmg TERBAIK!


7.Ayam,kambing,lembu,itik,burung puyoh,burung wak2,rusa,landak,merpati,ayam denak.mana satu yg korang suker?klu korang ada suke yg lain aku xlist,bgtau je la.
hamster ku yg kacak bernama alfy!

8.Restorant/cafe pertama korang dating bersama pasangan anda?dan mkn/minum apa?klu korang ingat la kan?
kat mekdi. cinta budak skola. kahkah

9.Apa makanan yg selalu remind korang trhadap pasangan korang?kenapa?
pecal lele/pecal ayam. Kami mmg suke makan podeh. bopoluh poluh tgk dia makan pecal aym :D

10.Klu pegi umah orang,korang brharap org tue hidang apa?
kalo aku tgh lapo, pizza pun terbaik gak. kalo tak lapo air pon jadi laa

11.Makanan yg korang mmg xblh nk telan langsung.samada x sedap/tekak korang dh kembang.
sushi!

12.Menu raya yg paling disukai.
nasi himpit dgn kuah kacang mak saye!

13Jajan/cekedes favourite?
twisties kari letup

14.Beri 2 makanan yg emak korang masak yg korang suka?
masak lomak cili api
ayam masak kicap terbaikk

15.Makanan paling pedas yg korang mkn.sapa masak?
pecal lele. amcik kedai tu masak. smbal die terbaik. tak abes abes terbaik dgn smba pedas. haha

16.Korang klu jumpa org yg TAG ni,apa agaknya korang nk hidang/belanja?
nak belanje kak bib makan prosperity beger la. jum kak

17.Sila TAG 5 0rg & paksa mereka buat Tag ini?
tak 
nak
tag
sape
sape
ok bye!

3 comments:

  1. Lamanya tak main tag2 ni..huhu

    ReplyDelete
  2. sis
    jom join
    http://ezloveycraft.blogspot.com/2010/12/ezloveycraft-1st-giveaway.html

    ReplyDelete

This is best brooooooo!