Friday, December 31, 2010

Sayonara 2010. Welcome 2011

2010 memberikan 1001 kenangan yang akan di sematkan dalam hati. eceh ayat nak sekema rama. pelis la. 

tp tp 2010 byk pahit manis nye sepanjang tahun ni. dari yang sedih dari yang hepi dari yang gila gila dari yang terharu semua lengkap. 

tahun 2010 jugak aku bersatu ngan encik sayang. terlalu banyak memory yang kami create bersame. mmg sangat banyak. He's so nice. Tu je yang aku boleh cakap. Else, aku je yang tahu :) semoga berkekalan sehingga ke jinjang pelamin dan seterusnye hingga ke akhir hayat. Insyallah.


tahun 2010 jugak aku start dapat keje tetap. bermula dgn praktikal di MPH, seterusnye jadi staff biasa kat MPH then now dgn kerja aku sekarang. but.. hmm. sedikit kecewa dgn tmpt yg aku kerja sekarang. tak boleh nak story kat cni. Orang orang terdekat jer yg paham situasi aku sekarang. semoga tabah ye mira. 

tahun 2010 aku dapat anak buah baru. yeay! Nur aliyah Abd Halim. Dah 5 bulan dia sekarang :) comel kan? heeee


 Skang aku kat umah. Seremban. Update secara berkala akan jarang. ahad aku balik KL balik. dok umah hanye meluangkan masa dgn family dan anak buah tersayang. Update kali ni hanya utk ckp sayonara 2010. 

Welcome 2011. Semoga tahun 2011 memberikan lebih cahaya kegembiraan kepada aku, dia, dan family. Untuk korang  jugak! 

Tiap kali tahun baru mesti ada azam baru kan. So ape azam korang plak? aku? list azam baru pon tak de lagi. wakakak. Follow with the flow boleh? cess

Ok bai.

2 comments:

This is best brooooooo!